2777
2789

دلم میگیره از تنهایی  دخترمو دارم اذیت میکنم سرش داد میزنم حال روحیم خوب نی شوهرم داره فراری میشه از دسم هیچکسو ندارم باش حرف بزنم دردودل کنم همه فک میکنن  د یوونم هیچکی دوسم ندارع همه فقط ب فکر منفعت خوذشونن تو بیمارستان رفتم برا کورتاژ تنهایی تنها بودم یکی میگف من شام نخوردم یکی حوابمونداد  همراه بیمارای دیگ بم غذا میدادن یا آب موقع ترخیصم مادرشوعرم اومد گفت من پاهام خرابه دیابت دارم جلو همه میگف خودش حواسش نبوده از عمد بچشو کشته خب ایست قلبی کرد من چیکارکردم مگ . شوهرم میگف من شام نخوردم تو زنگ زدی بیا مرخصم کن غذام یخ زده دختر عموم میگف  نمیام . هرسری اومد خونم بخش احترام گذاشتم بردمش بیرون  غذاخریدم براش یکبار بم احترام نذاشت همه رو دعوت کرد خونش من تنها رفتم ی چای نزاشت جلوم غذازو از روسفرع جلوم برداشت گذاشت پیش شوهرش برنج خالی خوردم بعد میومد خونم میگف غذایی درست کن دارم با پسرم میام 

گه تو زندگی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از خودم بدم میاد ک ب هرصگی محل گذاشتم همه اینا میان توذهنم

بمیرم برات.خداهمه اینارو دیده . منم ۷ شبانه روز بستری بود ب حال مرگ ولی مادرشوهروخواهرشوهرم نیومدن ملاقاتم .فکر کردی چی شد؟ ی مدت بعد مادرشوهرم دوتاعمل انجام داد خواهرشوهرمم ۷ شبانه روزبستری شد و من هم نرفتم البته نبودم اگرم بودم نمیرفتم.

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

بمیرم برات.خداهمه اینارو دیده . منم ۷ شبانه روز بستری بود ب حال مرگ ولی مادرشوهروخواهرشوهرم نیومدن م ...

می‌دونی چی بده ک بعد از مرخص شدنم اونا سرم بودن من مهمانداری کردم لحظه ای استراحت نداشتم. دلم نیومد کاراموکنم  ودرشوهرمو س روز بعد کورتاژم پیاده بردم دکتر چون پول تاکسی نداد منم نداشتم

بیخیال بابا خودتو با این حرفا عذاب نده هیچ کس تو این دنیا ب درد کس دیگه نمیخوره ولی از این به بعد عا ...

دلم از تنهایی میگیره خالم و دخترش من۷ساله ازدواج کردم هنوز یکباااار خونشو ندیدم بقران  اینقدر پروعه زنگ میزنه میخایم بیایم فلان روز . بعد ب من میگ خودم بت میگم یبار بیای 

می‌دونی چی بده ک بعد از مرخص شدنم اونا سرم بودن من مهمانداری کردم لحظه ای استراحت نداشتم. دلم نیومد ...

وای دختر خودت ب خودت ظلم نکن دیگه

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

عزیزه دلم چند سالته ؟؟تا الان احترام گذاشتی و پشیمون شدی گذشت ازین ببعد قوی باش باهر کس مث خودش باش اعتماد بنفس داشته باش و جواب بی احترامیاشونو بده تا از درون داغون نشی اگه بدونی ۳ ۴ ماهه چه حال بدی دارم که نگو ولی نذاشتم دوستو دشمنم چیزی بفهمه چون دوستم غصه میخوره و دشمنم شاد غمتو از حسوداپنهان کن و خودتو قوی

عزیزه دلم چند سالته ؟؟تا الان احترام گذاشتی و پشیمون شدی گذشت ازین ببعد قوی باش باهر کس مث خودش باش ...

۲۷سالمه . شوهرم یکاری کرده نمیتونم غربزنم نمیتونم حرف اضافه بزنم ک ناراحت نشه

دلم از تنهایی میگیره خالم و دخترش من۷ساله ازدواج کردم هنوز یکباااار خونشو ندیدم بقران اینقدر پروعه ...

توام الکی بگو نه امروز جایی کار دارم بعدن سرم خلوت شد زنگ میزنم بیای دیگه نزن گله کرد توام بگو مگه یبار بمن گفتی بیا