2777
2789

دهم انسانی ام تا حالا درسام رو همینجوری خوندم مثلا فردا دوتا درس داشتیم همونارو روز قبل میخوندم ولی نه اصولی نه تست میزدم نه هیچی همینجوری الکی متن کتاب رو میخوندم بعد واسه پرسش میرفتم نمرات کلاسیم بد نیست و امتحانات ترم رو خوب دادم الان نمیدونم چیکار کنم بشینم واسه ترم دیگه برنامه ریزی کنم و اصولی درس بخونم و تست بزنم یا همینجوری قاتی پاتی پیش برم چیکار کنم به نظرتون

سوالم اینه من واسه ترم جدید برنامه ریزی کنم یا همینجوری بخونم و ادامه بدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

سوالت ربطی به تحصیل کرده ها نداشت

اگر هدفت کنکوره که بشین برنامه ریزی کن که برای اونموقع هم به مشکل نخوری و سختت نباشه جمع و جور کردن خودت

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اگه تاپیک گذاشتی که بگیم نخون که هیچی...ولی اگه دنبال درس خوب خوندنی، با برنامه ریزی خوب قطعا بهتره ...

نه من میخونم فقط نمیدونم برنامه ریزی کنم یا مثل همین ترم شب امتحان بخونم و همینجوری ادامه بدم 

درست حسابی بخون برا معدلت جوری که معدلت بالا 19 بشه

ترم اول چی واسه نتیجه این ترم خیلی استرس دارم 

ترم دوم امتحان نهایی دارم 

نمیدونم چیکار کنم واسه نتیجه ترم اول خیلی نگرانم اصلا نمیتونم رو ترم دو تمرکز کنم

نه من میخونم فقط نمیدونم برنامه ریزی کنم یا مثل همین ترم شب امتحان بخونم و همینجوری ادامه بدم

برنامه ریزی کن

چون کم کم از  سال بعد باید برنامه ریزی بزرگتری واسه کنکورت‌ داشته باشی

از الان تمرین کن به نظرم

به این امید نبند که تا الان اینجوری پیش رفتی پس اوکیه