2777
2789
عنوان

تحصیل کرده تو سایت نیست بیاد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 62 پست
رشته حقوق یک دانشگاه خوب

خب پس بهتره یه برنامه ریزی خوب بریزی

حتما تست رو داشته باش

اگه از الان علاوه بر تشریحی، تستی هم کار کنی کارت راحت تر میشه

پیشنهادم برای مدرسه و نهایی اینه‌

حتما در حد ۵ دیقه دروس‌ فردای مدرسه رو پیش مطالعه کن

فرداش‌ همون درسایی‌ ک درس دادن رو سعی کن بخونی و سوال تشریحی حل کنی(اگه امتحانی‌ پرسش کلاسی چیزی داشتین ک مهم بود و نتونستی اون روز انجام بدی آخر هفته یا روز قبل جلسه بعدیش‌ بخون حتما)

میتونی آخر هفته دوباره مرور کنی و ایندفعه تست هم بزنی

البته باز بستگی داره تواناییت‌ چقدره بعضیا همون روز تست میزنن 

خلاصه با توجه به خودت برنامه بریز و پیش برو

برنامه ریزی کنچون کم کم از سال بعد باید برنامه ریزی بزرگتری واسه کنکورت‌ داشته باشیاز الان تمرین کن ...

خودمم همین فکرو میکنم اما باز میگم خیلیا بدون برنامه ریزی میخونن همش تو عشق و حال و راحت ترن نسبت به من نمیدونم چرا همش به حاشیه ها اهمیت میدم همش میگم بقیه اینجوری بقیه اونجوری تنبلی میکنم به نظرتون این حس رو چیکار کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس بهتره یه برنامه ریزی خوب بریزیحتما تست رو داشته باشاگه از الان علاوه بر تشریحی، تستی هم کار کن ...

خودمم همین فکرو میکنم اما باز میگم خیلیا بدون برنامه ریزی میخونن همش تو عشق و حال و راحت ترن نسبت به من نمیدونم چرا همش به حاشیه ها اهمیت میدم همش میگم بقیه اینجوری بقیه اونجوری تنبلی میکنم به نظرتون این حس رو چیکار کنم؟

خب پس بهتره یه برنامه ریزی خوب بریزیحتما تست رو داشته باشاگه از الان علاوه بر تشریحی، تستی هم کار کن ...

یا مثلا وقتی میخوام درس بخونم همش میگم این همه رقیب مگه من میتونم به جایی برسم یا میگم نمره های قبلی که خراب شده رو چیکار کنم چون وارد پایه دهم شدم کلا بهم شک وارد شد و نمره هام افت کرد یکم الان مثلا از استرس دارم میمیرم چون منو دو هفته پیش ویروس شدید گرفت داشتم میمردم از حال بد امتحان تفکر رو نتونستم برم بدم واقعا حالم خیلی بد بود الان از استرس اون امتحان همش دارم گریه میکنم و از استرس میلرزم چیکار کنم این فکرا رو این حس هارو چجوری حواشی رو ول کنم 

اگر میخوای واقعی بخونی طبق برنامه ریزی پیش برو

اصولی پیش بری مطمئنن موفق میشی

من خودم طبق برنامه پیش میرفتم روزی سه کتاب از هر کتاب ۳۰درصدشو میخوندم بعدش اخر هفته هرچی که میخوندم رو مرور میکردم

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

اگر میخوای واقعی بخونی طبق برنامه ریزی پیش برو

یا مثلا وقتی میخوام درس بخونم همش میگم این همه رقیب مگه من میتونم به جایی برسم یا میگم نمره های قبلی که خراب شده رو چیکار کنم چون وارد پایه دهم شدم کلا بهم شک وارد شد و نمره هام افت کرد یکم الان مثلا از استرس دارم میمیرم چون منو دو هفته پیش ویروس شدید گرفت داشتم میمردم از حال بد امتحان تفکر رو نتونستم برم بدم واقعا حالم خیلی بد بود الان از استرس اون امتحان همش دارم گریه میکنم و از استرس میلرزم چیکار کنم این فکرا رو این حس هارو چجوری حواشی رو ول کنم 

چیکار کنم خانم معلم من هدفم رشته حقوق یک دانشگاه خوب هست آزاد و اینا خانواده ام نمیتونن منو بفرستن چجوری این حواشی رو ول کنم 

خودمم همین فکرو میکنم اما باز میگم خیلیا بدون برنامه ریزی میخونن همش تو عشق و حال و راحت ترن نسبت به ...

دقیقا میخای خودت رو قانع کنی

ولی بقیه رو ول کن 

با انگیزه پیش برو

اصولی پیش بری مطمئنن موفق میشیمن خودم طبق برنامه پیش میرفتم روزی سه کتاب از هر کتاب ۳۰درصدشو میخوندم ...

ممکنه به دوتا سوال دیگه که پرسیدم هم لطف کنید جواب بدید 

دقیقا میخای خودت رو قانع کنیولی بقیه رو ول کن با انگیزه پیش برو

بله همینو نمیتونم به مغزم بفهمونم گه بقیه رو ول کن دنبال قانع کردن خودمم هیچ جوره نمیتونم اینو بفهمم

یا مثلا وقتی میخوام درس بخونم همش میگم این همه رقیب مگه من میتونم به جایی برسم یا میگم نمره های قبلی ...

هنوز فرصت داری کلاس یازدهم و دوازدهم رو پیش رو داری هنوز امتحانات نوبت دومم هست

پس خودتو قوی کن خوب پیش بری 

این وسط هم مطالعه داشته باش

سعی کن هر درسی که میخونی پشت بندش تست بزنی که برات تثبیت بشه