2777
2789
عنوان

تحصیل کرده تو سایت نیست بیاد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 62 پست
نه من میخونم فقط نمیدونم برنامه ریزی کنم یا مثل همین ترم شب امتحان بخونم و همینجوری ادامه بدم

قطعا بر نامه ریزی کنید بهتره و استرس کمتری موقع امتحانات بهت وارد میشه .معلومه باهوشی پس ازاین ویژگیت با تمرکز و برنامه ریزی بهتر استفاده حد اکثری کن 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
هنوز فرصت داری کلاس یازدهم و دوازدهم رو پیش رو داری هنوز امتحانات نوبت دومم هستپس خودتو قوی کن خوب پ ...

الان واسه نوبت دوم معلما نصف کتاب رو درس دادن که من خوب نخوندم فقط همینقدر خوندن که امتحان رو خوب بدم بیشتر نخوندم اینارو چیکار کنم هر کتاب نصف شده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا روزی ۴ ساعت خوبه واسه دهم؟

آره خوبه نزدیک امتحانا بیشتر کن

پنج شنبه جمعه هم یکمی بیشتر باشه چون ب هرحال میدونی تست مخصوصا اگر تا الان نزده باشی طول میکشه تا دستت بیاد

آره خوبه نزدیک امتحانا بیشتر کنپنج شنبه جمعه هم یکمی بیشتر باشه چون ب هرحال میدونی تست مخصوصا اگر تا ...

اره تا حالا اصلا نزدم حتی امتحانات ترم اول رو اونقدر اصولی نخوندم فقط در حدی خوندم که نمره ی خوب بگیرم الان مثلا سطح امتحان یکم بالا باشه نمیتونم جواب بدم 

الان واسه نوبت دوم معلما نصف کتاب رو درس دادن که من خوب نخوندم فقط همینقدر خوندن که امتحان رو خوب بد ...

اونا رو هم میتونی خودت رو برسونی

دقیقا از همونا شروع کن به خوندن وتست زدن

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

آره خوبه نزدیک امتحانا بیشتر کنپنج شنبه جمعه هم یکمی بیشتر باشه چون ب هرحال میدونی تست مخصوصا اگر تا ...

ممکنه به سوالات دیگه هم که ازتون پرسیدم لطف کنید پاسخ بدید

اونا رو هم میتونی خودت رو برسونیدقیقا از همونا شروع کن به خوندن وتست زدن

به نظرتون اینجوری بهتر نیست که پنجشنبه‌ها برنامه ریزی کنم تا آخر سال نصفه کتابارو اصولی و دقیق بخونم تموم کنم و بقیه درسارو هم در طول هفته دقیق و اصولی بخونم؟

به نظرتون اینجوری بهتر نیست که پنجشنبه‌ها برنامه ریزی کنم تا آخر سال نصفه کتابارو اصولی و دقیق بخونم ...

اره اینجوری به درسات هم صدمه وارد نمیشه

فقط تمام توجهت رو بزار رو درسات 

خودمم همین فکرو میکنم اما باز میگم خیلیا بدون برنامه ریزی میخونن همش تو عشق و حال و راحت ترن نسبت به ...

منم از این فکرا‌ زیاد میکردم ولی بیشتر ب حاشیه میکشونه تو رو ناامید میکنه و خب نمرات خوب تو امتحانای مدرسه دلیلی بر این نمیشه ک حتما نهایی و کنکور رو خوب بدی

ب هدفت‌ فکر کن

فکر میکنی‌ میتونی همش‌ با عشق و حال برسی؟

طبیعتا‌ ن

باید بیشتر تلاش کنی

البته شما هنوز دهمی حتما در کنارش تفریح داشته باش تا خسته نشی

دوازدهم مهم تره ک بیشتر باید بخونی و تفریحت‌ ب حداقل برسه (ن اینکه کلا قطع بشه)

ولی اگه همین دهم و یازدهم رو خوب پیش ببری سال آخر کارت‌ راحت تر میشه

من مشاور نیستم فقط از بعضی تجربیاتم بهت گفتم

منم از این فکرا‌ زیاد میکردم ولی بیشتر ب حاشیه میکشونه تو رو ناامید میکنه و خب نمرات خوب تو امتحانای ...

الان من امتحان تفکر رو چیکار کنم اینقدر به خاطرش استرس کشیدم دیوونه شدم 😭😭😭😭😭

خب نمیدونم چجوری حواشی رو ول کنم دیوونم کرده حواشی بع نظرتون چیکار کنم

به روزی فکر کنم که خانم وکیل شدی

این خودش بهت یه دنیا انگیزه میده وباعث میشه از حواشی دور بشی

به روزی فکر کنم که خانم وکیل شدیاین خودش بهت یه دنیا انگیزه میده وباعث میشه از حواشی دور بشی

🤩😍خیلی روز قشنگیه 

الان واسه نمره های گذشته ام دیگه غصه نخورم؟ 

یا مثلا وقتی میخوام درس بخونم همش میگم این همه رقیب مگه من میتونم به جایی برسم یا میگم نمره های قبلی ...

عزیزم اینا همه طبیعیه‌

تو این مسیری که میخوای پا بزاری

اولین مشکل همین افت تحصیلی‌ بوده چون وارد مقطع جدید شدی مطمئنم ترم دوم بهتر میشه

بعدهم مشکلات روحی جسمی همیشه و همه جا هست

فقط باید یاد بگیری چجوری باهاشون‌ روبه رو بشی

مثلا استرس میگیری باید بتونی کنترل کنی تا کمترین آسیب به روانت‌ ودرست و این تایمی که داری بزنی

بعدهم‌ تو هرجا ک بخوای موفق باشی همیشه یه رقیبی‌ هست کا باید باهاش مبارزه کنی، تو فقط باید نسبت به روز قبلت‌ بهتر بشی ن نسبت به بقیه