2777
2789
عنوان

همکار شلخته

91 بازدید | 9 پست

وای دیگه تحمل ندارم 

همکارم خانومه من تو شرکت خصوصی کار میکنم بقیه همکارام همیشه آراسته آرایش کرده مرتب 

این خانم بالادست منه واقعا تو کارش عالیه حرفی توش نیست ولی شلخته و تمیز نیست من روم نمیشه بهش تذکر بدم 

نمیدونم شاید من زیادی حساسم 

ولی هر روز زیاد باهاش سر کار دارم 

این از سر صبح دهنش بو میده بنده خدا 

حتی من سه روز پشت هم فرمم  رو نمیپوشم این یه هفته کامل یه چی تنشه خوب اصلا قبول میشوره ولی گاهی  بوی عرقش کلافم میکنه 

صورتش اکثرا نامرتبه که خوب به خودش ربط داره ولی بهداشت و رعایت کن لامصب 

من چجوری ۸ ساعت کنارت تاب بیارم آخه 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا معدشون مشکل داره ولی باید ماسک بزنهاین افراد بعضیاشون مشکلات خانوادگی دارن باطنا افسرده هستن ب ...

افسردگی رو نمیدونم چون خیلی با همه بگو بخنده 

دیدم گاهی بخودش میرسه مثلا لاک میزنه ولی این لاک یه ماه رو دستاشه جوری که اصلا جالب نیست 

من کاری به اصلاح صورت و اینا ندارم شاید نمیخواد ولی از بو کلافه شدم 

بدبختی من کمک حسابداری روزی ده بار میاد کنارم 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

میشه سرت تو زندگی خودت باشه؟دهنش بو میده یه آدامس بخر بیار بزار رو میز یه فلاسک نوشیدنی بیار بزار اونجا تا هر از گاهی اونم یه استکان بخوره 

دهنش بو میده یه بیسکویت بزار رو میز تا اونم یه دونشو بخوره تو از کجا می‌دونی اون چقدر مشغله داره چقدر خسته میشه 

تو خونه ازش چی میگذره با چه خانواده ای سرو کله میزنن 

آره فهمیدیم تو خیلی داری هر روز میپوشی شاید اون نداره

شاید مریضه 

شاید مشکل هورمونی داره  خیلی دلت میخواد بو عرق نده یه ادکلن بهش هدیه بده یه اسپری بیار بزار تو کمد بگو فلانی هر روز این با هم استفاده کنیم 

فقط بلدید بیاین خودتونو نمایش بدین

با یه آی دی فیک اگه اینستاشو داری بهش پیام بده. مثلا بگو خانم فلانی من از همسایه ها یا فامیلاتون هستم. از شما بعیده دهانتون و بونتون انقدر بو بده و...

که شک نکنه شما هستی

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
میشه سرت تو زندگی خودت باشه؟دهنش بو میده یه آدامس بخر بیار بزار رو میز یه فلاسک نوشیدنی بیار بزار او ...

یه جور نوشتی احساس کردم خودشی🙈

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
با یه آی دی فیک اگه اینستاشو داری بهش پیام بده. مثلا بگو خانم فلانی من از همسایه ها یا فامیلاتون هست ...

😑 میخواستم به یکی از همکارا بگم بهش تذکر بده ولی پشیمون شدم برام بد بشه

یه جور نوشتی احساس کردم خودشی🙈

والا چن ماهه تحمل میکنم میگم زندگی خودشه ولی آخه خیلی آدم کلافه میشه 

مسئله خانواده میدونم داره ولی خوب مجرده و گاهی فک میکنم این از ما وقت بیشتر داره برا بخودش رسیدن