2777
2789

سلام من شوهرم میگه ابجیت به زندگیت حسادت میکنه و .... به نظرتون مگه میشه خواهر به خواهر حسادت کنه

بیاید تا تعریف کنم شمام بگید نظرتون و ....

متن و بخون   _ 100هزار تومان تخفیف برای هر فاکتور کاربر سایت برای استفاده از خدمات قالیشویی پسران اوغلی تهران 55427359-22878550 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی هست تعریف کنم خواهر من از من کوچیکتره اما زودتر ازدواج کرد من ی ازدواج داشتم ناموفق نامزدی بودش اما خواهرم ازدواج کرد و خوب بود زندگیشون و من مجرد خونخ بابام بودم که

متن و بخون   _ 100هزار تومان تخفیف برای هر فاکتور کاربر سایت برای استفاده از خدمات قالیشویی پسران اوغلی تهران 55427359-22878550 

آره خاله خودم  به مامانم حسادت میکنه 

بعضیا فقط اسمشون خواهره

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

خلاصه من با ی پسر 6 سال از خودم کوچیکتر ازدواج کردم و هیچی نداشت اون موقع اما جنم داشت و با دل و جرات و سالم بود

من شوهرم طی چند سال زحمت کشید و کار کرد و ... خودش و کشید بالا 

طوری که شوهر اول خواهرم میومد پیشش کار میکرد بگذریم 

شوهر خواهرم ی زن دیگه گرفت و خواهرم جدا شد 

از اون موقع حرکاتش از نظر شوهرم طوری بود که بی احترامی کنه به شوهرم یا خانواده رو تریک کنه یا شوهرم رو که دعوا بشه و ....

خلاصه شوهرم میگفت خواهرت بد تا میکنه با من و ... بدبخت شوهرم ی چک داد گفت برو بده بهش مطعلقه بود بره برا خودش خرید کنه و  ... خواهرم بعد ی مدت به شوهرم گفت گشنه پولت نیستم و ... از این حرفا 

خواهرم تولد گرفته بود همه رو دعوت کرده بود جز شوهرم منم  خبر نداشتم برا من تولد گرفته

ی دعوایی درست کرد که نگووو

میدونه شوهرم از بی احترامی بدش میاد 

خلاصه باعث شد شوهرم رفت  و امدش و  با خانه مادرم قطع کنه و نیاد تا ی مدت خوب شدیم اومد برا خواهرم خواستگار اومد

همه خانواده ما و خواستگارش بودن جز من و شوهرم