2777
2789
پوستتون هلوعه؟میشه بگید چه چیز هایی رو میخورید ، وچه چیزهایی رو نمیخورید

بله پوستم هلوعه😔💅🏻😂😂😂

اون بالاتر برای یکی توضیح دادم عزیزمم💖🩷💖🩷

من تنها چیزایی که حذف کردم

شکر قند مصنوعی 

فست فود و سرخ کردنی با هله هوله هایی که دیگه خیلییی قند دارنددد

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

مولتی ویتامین چی میخورید؟ هر روز؟

مولتی ویتامین یوروویتال ، بله 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عاشق سرخ کردنی ام این موردو نمیتونم😅 دمنوش یا میوه یا قرص خاصی میخورید برای پوست که خیلی تاثیر د ...

😂😂😭😂😂همین سرخ کردنی کوفتییی از دلایل اصلیشه

اینجوری بهش نگاه کن که هر چربی اضافه ای که میخوری میاد تو پوستت از این جوش های افتضاح میزنه

من دمنوش خاصی هیچوقت استفاده نکردم

ولی چای سبز رو چند ساله هر روز صبح میخورم برای درمان اکنه و متعادل کردن چربی پوست خیلییی خوبه

ولی جدی میگم فقط یک ماه امتحان کن یه رژیم پاکسازی برای پوستت یه عکس قبل و بعد بگیر ببین پوستت بعد یک ماه چطور تغییر کرده 

گاهی وقت ها هم با اصلاح سبک درست میشه تا حدودی اما نه به طور کامل اون وقت ممکنه مربوط به مشکلات هورمونی باشه که باید دکتر پوست کمک کنه

😂😂😭😂😂همین سرخ کردنی کوفتییی از دلایل اصلیشهاینجوری بهش نگاه کن که هر چربی اضافه ای که میخوری می ...

بعید میدونم که بتونم خودمو از چیزای خوشمزه دریغ کنم🥺😂چای سبز رو ناشتا میخورید یا فرقی نداره؟

وای خیلی ممنون از توضیحاتت خیلی خوب بود، فقط منظورت از اب متناسب با فعالیت متوجه نشدم!؟

میدونی مثلا میگن که آب برای ادم در حالت عادی هشت لیوان در روزه منم روزای عادیم بیشتر از این اصلا احساس تشنگی نمیکنم که بخوام بخورم ولی روزایی که میدوم و باشگاه میرم بدنم اب خیلی بیشتری از دست میده اونجا دیگه من بیشتر از ۸ لیوان آب نیاز دارم و خودم اینو حس میکنم 

ولی خب یه روز معمولی که فعالیت کمی داری نمیتونی یه دفعه بیای ۳ لیتر آب بخوری به هم میریزه بدنت تکرر ادرار میگیری سریع هم دفع میشه و هیچ فایده ای برای بدنت نداره 

بعد راکوتان و انواع اقسام ابرسان و لایه بردار ک از المان خریده بودم

فقط فهمیدم

تغذیه خوب 

نداشتن استرس 

و تغییر سبک زندگی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
میدونی مثلا میگن که آب برای ادم در حالت عادی هشت لیوان در روزه منم روزای عادیم بیشتر از این اصلا احس ...

مرسی💜

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

فعلا پر جوش شده سر مرطوب کننده اشتباه

ابرسان لافارر میزنم خشک دارن میشن

ولی واقعا رعایت اصول غذایی و اب زیاد خیلی اثر داره

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

بعید میدونم که بتونم خودمو از چیزای خوشمزه دریغ کنم🥺😂چای سبز رو ناشتا میخورید یا فرقی نداره؟

عزیزممم😭😂

در مورد این که فرق خاصی میکنه یا نه واقعااااااا نمیدونمممم

ولی من همیشه ناشتا خوردم کلا چای سبز و آبلیمو پایه ثابتم بود قبل صبحانه 

اشتباهه کلی من کلا ادم صبحانه خوردن نیستم براهمین🥲😂

ولی اینو شنیدم که میگن چای سبز خوبه که بعد صبحانه حدودا بین 1۰ تا ۱۱ صبح باشه به شرطی که صبحانتم ۷ تا ۸ خورده باشی البته😂