2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلییییییی تو تغذیه رعایت میکنم خیلیاخرین باری که سرخ کردنی خوردم یادم نیست

بیشتر توضیح میدی.

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

روتین متناسب با نوع پوستتون داشته باشید 

روزانه آب زیاد بنوشید 

میوه و سبزی جات استفاده کنید 

روند سالم خوری پیش بگیرید 

بمقدار کافی بخوابید 

دوش بگیرید 

ورزش کنید 

ضد آفتاب مداوم روی پوستتون باشه 

رو کش بالشت ساتن باشه و هرروز صبح یک آب بکشید پهن کنید تو آفتاب 

و...

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

پوستتون هلوعه؟

میشه بگید چه چیز هایی رو میخورید ، وچه چیزهایی رو نمیخورید

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من عاشق سرخ کردنی ام این موردو نمیتونم😅 دمنوش یا میوه یا قرص خاصی میخورید برای پوست که خیلی تاثیر داشته باشه

ممنون ❣️

خواهش میکنم ❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر توضیح میدی.

من قبلا پوستم پر از جوش بود هم کدر بود هم پر اکنه و لک 

هر گونه غذای چرب و سرخ کردنی رو حذف کردم 

به علاوه قند مصنوعی 

آب هم روزی ۲ لیتر میخورم 

ولی آب زیاد خوردن هیچ فایده ای نداره فقط باید جوری با فعالیتت تنظیم کنی که بدنت هیدراته بمونه در طول روز این که پشت سر هم آب بخوری آب هم سریع دفع میشه و جذب نمیشه

نمیخواد محصولات پوستی عجیب غریب استفاده کنی فقط قتی میری بیرون از ضدآفتاب استفاده کن نزار آفتاب مستقیم اونم ده صبح به بعد به پوستت برسه 

هر روز صبح هم پوستم را با یخ ماساژ میدم یخ رو مستقیم رو پوست نباید بزاری توی یه کیسه فریزر بزار خیلی اروم ماساژ بده 

با دست های کثیف هم به صورتت دست نزنننن اصلاااااااا به هیچکی هم اجاز نده دست بزنه😂😐

یه مدتم من هفته ای یک بار ماسک طبیعی قهوه درست میکردم لایه برداری میکردم 

با قهوه شکر روغن نارگیل ۱۵ دقیقهرو پوست میزاشتم دور و بریام که میگفتن خیلی تاثیر گذاشته رو پوستم

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

من از وقتی شروع به خوردن آب زیاد و مولتی ویتامین کردم پوستو خیلی بهتر شده هلو نیست ولی شفا پیدا کرده قبلا جوش های خیلی بدی داشتم الان خوب شدم 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

من قبلا پوستم پر از جوش بود هم کدر بود هم پر اکنه و لک هر گونه غذای چرب و سرخ کردنی رو حذف کردم به ع ...

وای خیلی ممنون از توضیحاتت خیلی خوب بود، فقط منظورت از اب متناسب با فعالیت متوجه نشدم!؟

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش