2777
2789

دوستان من دبیرستان رشتم انسانی بوده و سال آخر رو نرفتم 

مدرسه غی حضوری ثبت نام کردم ولی کتاب‌های دوازدهم خیلی سخته 

فکر میکنم نمیتونم از پسش بر بیام اونم به صورت غیر حضوری و امتحانات نهایی😭

حالا سوالم اینه ک کلا قید دیپلم انسانی رو بزنم 

و برم آموزشگاه فنی مدرک فنی حرفه ای بگیرم

بقیش رو پست بعد میگم😑

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو چند وقت میتونم دیپلم  فنی بگیرم؟

و چه رشته ای برم که به دردم بخوره😭😭 

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
نه نکن منم یک سال کامل کتابای دوازدهم نخوندماما الان دارم میخونم وقتی چند بار تکرارش کنی به ذهنت میا ...

آخه من کلا دوازدهم مدرسه نرفتم 

الان چطوری بدون هیچ تدریسی کتاب ها به اون سنگینی رو حفظ کنم🥺

تو چند وقت میتونم دیپلم فنی بگیرم؟و چه رشته ای برم که به دردم بخوره😭😭

اسکلی ببخشید ولی توی تلگرام حلی فیلم آموزشی هست که راحت میتونی ببینی حتی کارت برای کنکور هم راحته

اسکلی ببخشید ولی توی تلگرام حلی فیلم آموزشی هست که راحت میتونی ببینی حتی کارت برای کنکور هم راحته

یعنی شما میگی دوازدهم انسانی رو بخونم؟

مدرسه بزرگسالان میرم و فقط یه کتاب دادن دستمون گفتن بخون و بیا امتحان

منم یا نرفتم یا اگر رفتم گوش ندادمبشین بخون ماز ثبت نام کن برو کمپتا خرداد وقت هست

کمپ چیه؟

شما هم بزرگسالان میری؟

چنتا واحد دارین ک پاس کنید؟

کمپ چیه؟شما هم بزرگسالان میری؟چنتا واحد دارین ک پاس کنید؟

اره بزرگسالان میرم تقریبا ۱۰ کتاب داشتم دی امتحان دادم باید ببینم قبول میشم به امید خدا

کمپ تحصیلی یا پانسیون مطالعاتی مجبورت میکنن درس بخونی 

لایک نکنید !
یعنی شما میگی دوازدهم انسانی رو بخونم؟مدرسه بزرگسالان میرم و فقط یه کتاب دادن دستمون گفتن بخون و بیا ...

اره کارت راحت تره تا اینکه بری دوباره سراغ یه رشته دیگه.

فکنم بلد نیستی چجوری بخونی و برنامه ریزی نداری.

من پارسال بعد از چند سال دوری از درس ترمیم کردم. اگه دوست داری بگو چجوری میخوای تا راهنماییت کنم.البته من رشته ام تجربی هست