2777
2789
عنوان

تغییر رشته از انسانی به فنی میشه بیاین کمک😫

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 25 پست
اره کارت راحت تره تا اینکه بری دوباره سراغ یه رشته دیگه.فکنم بلد نیستی چجوری بخونی و برنامه ریزی ندا ...

دقیقا 

هیچی سر در نمیارم🥺

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

تاریخ و فلسفه و جغرافیا جامعه دینی که باید بخونی حفظ کنی ، ی زبان و ریاضی و عربی میمونه که کلیپ هست و جزوه هست تو کانال های تلگرام 

خود مدرسه بزرگسال بهتون چیزی ندادن جزوه ای چیزی؟ 

بعد دیپلم انسانی که گرفتی برو دانشگاه پیام نور 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیرم این درس ها مونده 

هر واجد 45 تومن میگیرن ک هزینش هم خیلی سنگین میشه🥺

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
دقیقا هیچی سر در نمیارم🥺

ببین من اون زمان مشاور داشتم منم مثل خودت زیاد سردر نمیوردم  برای حفظی ها که باید خودت کتاب رو بخونی فکر نکنم با حفظیات مشکلی داشته باشی . اگه از الان میخوای حفظی هارو بخونی کتاب های فرمول بیست روبگیر خودت درس به درس بخون بعد بیا سوالتشو حل کن .

برای درس های که مفهومی هست یا ریاضی که حل کردنی فرمول بیست بگیر وبگرد توی تلگرام وببین کدوم معلم ها خوب درس میدن با توجه به نظر بقیه فیلماشو ببین سوال حل کن . 

اگه پول کتاب آموزشی وتست هم نداری توی تلگرام پی دی اف هاشو هست .میتونی دانلود کنی.

حالا نمیدونم روزانه چقدر درس می‌خونید اگه کمه روی چهار پنج ساعت شروع کن و بیشتر درس‌هایی که برات سخته رو کار کن.

انشالله موفق میشی.

اگه فقط میخوای دیپلم بگیری کار سختی نیست

تاریخ و فلسفه و جغرافیا جامعه دینی که باید بخونی حفظ کنی ، ی زبان و ریاضی و عربی میمونه که کلیپ هست ...

نه عزیزم جزوه هیچی ندادن 

میگفتن امتحان نهاییه باید کتاب بخونی 

ببین من اون زمان مشاور داشتم منم مثل خودت زیاد سردر نمیوردم برای حفظی ها که باید خودت کتاب رو بخونی ...

مرسی عزیزم 

ببین من اون زمان مشاور داشتم منم مثل خودت زیاد سردر نمیوردم برای حفظی ها که باید خودت کتاب رو بخونی ...

این درسایی ک عکسشو فرستادم بنظرتون چقدر طول میکشه تا پاس کنم😬😢

این درسایی ک عکسشو فرستادم بنظرتون چقدر طول میکشه تا پاس کنم😬😢

شما فکر نکنم بخوای کنکور بدین پس با خیال راحت از همین الان شروع به درس خواندن کنید .اول درس های رو بخونید که براتون سختن  درس های که حفظی هستن خودتون میدونید زیاد دردسر ندارن یه ماه مونده به امتحانات بخونید. 

مثلاً سلامت و بهداشت درست توی امتحانات سوال ریز میارن ولی درس حفظی یه ماه مونده به امتحانات بشینید بخونید سوال حل کنید.

اما درسی مثل ریاضی و فارسی رو از همین الان فیلم ببنید .من برای ریاضی فیلم های معین کرمی رو می‌دیدم  با اینکه درس های دوازدهم رو تستی کار نکرده بودم فیلم های امتحان نهایی رو دانلود کردم می‌دیدم وبعد میرفتم سوال های فرمول بیستشو حل میکردم فیلماشو زیاد نبود حالا نمیدونم برای ادبیات هم داره یا نه

برای فارسی هم اومدم فیلم های یه آقایی رو میدم یادم نیست مبحثی کار میکرد من توی دستور وآرایه مشکل داشتم اونارو دیدم بعد روزی یه درس رو می‌خوندم یعنی میومدم اون درس رو معنیشو می‌خوندم آرایه هاشو ودستورش رو کلمه به کلمه درمیوردم توی فرمول بیست خودش اینارو مشخص کرده بعدمسوالاتش رو حل کردم ریاضی وفارسیم۱۸ونیم شد با اینکه می‌تونستم ۲۰بجیرم اما استرس واضطرابم زیاد بود .من برای ۲۰میجنگیدم اما این سد واقعا حیف شد 

شما فکر نکنم بخوای کنکور بدین پس با خیال راحت از همین الان شروع به درس خواندن کنید .اول درس های رو ب ...

نه عزیزم تو فکر کنکور نیستم فعلا این دیپلم رو بگیرم یه نفس راحت بکشم😫

مرسی ازت بابت راهنماییت🥰🩷

انشالله تو تمامی مراحل زندگیت موفق باشی

مچکرم😍❣️

نه عزیزم تو فکر کنکور نیستم فعلا این دیپلم رو بگیرم یه نفس راحت بکشم😫 مرسی ازت بابت راهنماییت🥰🩷ان ...

خواهش میکنم اگه سوالی دیگه ای هم داشتید بتونم کمک کنم حتما جواب میدم.

زیاد نگران نباشید.با صبر و حوصله درس بخونید مطمئن باشید آسونتر از چیزی که فکر میکنید.

خواهش میکنم اگه سوالی دیگه ای هم داشتید بتونم کمک کنم حتما جواب میدم.زیاد نگران نباشید.با صبر و حوصل ...

ممنون قشنگم😘