شما فکر نکنم بخوای کنکور بدین پس با خیال راحت از همین الان شروع به درس خواندن کنید .اول درس های رو بخونید که براتون سختن درس های که حفظی هستن خودتون میدونید زیاد دردسر ندارن یه ماه مونده به امتحانات بخونید.
مثلاً سلامت و بهداشت درست توی امتحانات سوال ریز میارن ولی درس حفظی یه ماه مونده به امتحانات بشینید بخونید سوال حل کنید.
اما درسی مثل ریاضی و فارسی رو از همین الان فیلم ببنید .من برای ریاضی فیلم های معین کرمی رو میدیدم با اینکه درس های دوازدهم رو تستی کار نکرده بودم فیلم های امتحان نهایی رو دانلود کردم میدیدم وبعد میرفتم سوال های فرمول بیستشو حل میکردم فیلماشو زیاد نبود حالا نمیدونم برای ادبیات هم داره یا نه
برای فارسی هم اومدم فیلم های یه آقایی رو میدم یادم نیست مبحثی کار میکرد من توی دستور وآرایه مشکل داشتم اونارو دیدم بعد روزی یه درس رو میخوندم یعنی میومدم اون درس رو معنیشو میخوندم آرایه هاشو ودستورش رو کلمه به کلمه درمیوردم توی فرمول بیست خودش اینارو مشخص کرده بعدمسوالاتش رو حل کردم ریاضی وفارسیم۱۸ونیم شد با اینکه میتونستم ۲۰بجیرم اما استرس واضطرابم زیاد بود .من برای ۲۰میجنگیدم اما این سد واقعا حیف شد