2777
2789

من گوشی شوهرم رو زیاد چک میکنم خانوادشم زنگ زده باشن میگم درباره من چیزی گفتن و میپرسم

آرامش اصلا ندارم باخودم تو جنگم حس میکنم همش قراره بدمو بگن حساسم و مسلمه از خانواده سمیش هم دوره کلا دلتنگ میشه یهو یه دعوا بزرگی میشه بااین کارای من که بالا تر گفتم 

درکل خستم از شخصیت خود آزاریم که اخرم میشه جنگ با شوهرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

محل نده و چیزی نپرس 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

با خودت بجنگ اصلا دست به گوشیش نزن.بعدشم سعی کن انسان خوبی باشی دیگه نظر بقیه واست مهم نباشه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

عزیزم بستگی به شخصیت داره آخه

شما باید بری پیش روانپزشک برات دارو بنویسه

با خودشم صحبت کن یکم ذهنت آروم بشه 

خیلی شکاک شدی و بهم ریختگی

باید دارو مصرف کنی 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎