2777
2789

من دوست صمیمی به اون صورت با اون کیفیت ندارم اصلا 

اکثرشون حسود بودن قطع رابطه کردم 

همش حس رقابت دارن ، حسادت میکنن به کوجکترین چیز ها 

من اصلا حسود نیستم خوشمم نمیاد با کسی تو رقابت باشم ولی نمیدونم چرا از هرکی خوشم میاد واسه دوستی این شکلیه 

منم دوست صمیمی ندارم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای صمیم دوست صمیمی دیگا دارن من زاپاسم😂💔

ن والا یک رفیق درست نداریم حداقل دلمون گرفت بدونیم‌یکی هس

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

ارع دوست صمیمی چندتا دارم 

ولی یکیش واقعیه

بقیه حسود پلاستیکی😐

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

چون انرژیت منفیه....سعی کن پادکست های خوب گوش بدی تتگا دوربرت مثبت بشن ‌.سعی کن کمتر چیزای منفی گوش ...

جامعه به سمت منفعت طلبی رفته

و با شرایط فعلی اجتماع از اون حالت صافی و سادگی بیرون اومدن