2777
2789
عنوان

خانوما چطوری تو زندگیتون آرومید بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 38 پست
گل گفتی عزیزم😔 اول فکرو خیال دعوای بده شیش ماه پیش میاد تو ذهنم باخانواده شوهرم بعد میرم یجا کلی گر ...

خودآزاری میکنی دیگه خدایی نکرده فردا بااین فکروخیال مریض شدی فک میکنی ناراحت میشن برات ؟ب خودت بیا شوهرتو ازخودت سرد نکن اگ اونا بدبودن رابطتتو قطع یاکم کن ولی چرا توخونه دعوا میکنی ادمای بیرون هرکی باشن مهم نیستن بزار اصلا بد بگن چی ازت کم میشه؟شاید اصلا درموردت ح نمیزنن توخودتو تموم میکنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صلوات بفرس نمازبخون توباخداباشی خداباتوباشه هیچکسی نمیتونه بهت اسیبی بزنه

😔چشم عزیزم بخدا دیونه شدم الان فکر میکنم چی با خواهرش در باره من گفتن چرا نمیتونم بی تفاوت باشم همش دارم گریه میکنم

اوایل برا منم مهم بود پشت سرم چی میگن و پیامای شوعرم با برادر و خواهرش رو چک میکردم الان شکرخدا دیدم ...

عزیزم چطور تونستی بیخیال بشی

من یهو گریه میکنم همش به خودم تلقین میکنم دارن یچیز بد پشتم میگن

عزیزم چطور تونستی بیخیال بشیمن یهو گریه میکنم همش به خودم تلقین میکنم دارن یچیز بد پشتم میگن

فدات اونارو مهم نمیبینم پشت سرمم حرفشون مهم باشه مریض میشدم بعد میگم اونا کی هستن پشتم واق کنن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
😔نمیدونم همش فکرای منفی گریه یه دعوای شدید با شوهرم

بی تفاوتی بهترین دفاعه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده