2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۵۰۰ 

من یادمه پایین ۱۰۰۰ تا مصرف میکردم دو هفته ای ۳ امدم پایین

ولی مغزم از کار افتاد😂 خدا شاهده بعدش چشمام ضعیف شد موهام پوسته داد 

دنیا برام رنگ نداره

سنگ کلیه هام زدن بیرون

کلا با کالری شماری ادم میمیره زنده میشه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

برنامه کلم پیچ رو نصب کن

عالیه

وزن و قد و سن و میزان فالیت رو میزنی بعد میپرسه میخوای چاق شی لاغر شی ثابت بمونی میزنی میخوام لاغر شم رژیم معمولی و سخت میاره هر کدوم رو خواستی انتخاب کن و بعد دیگه میاره چقدر کالری لازم داری بعد برای هر روز میتونی میزان خوردن و فعالیتت رو وارد کنی که بفهمی کالریه اون روزتو نشکونی

✒️

این عددایی که میگن ضرب و تقسبم کن رو نمیدونم و بعیده منطقی پشتش باشه.

باید هفت هزار کالری بسوزونی تا یک کیلو کم کنی.

بدن یه زن برای حفظ حیات(تنفس، خونرسانی و...) به طور متوسط روزانه ۱۷۰۰ کالری میسوزونه. یعنی اگه هیچی نخوری و هیچ تحرکی هم نداشته باشی ماهی ۵۱ هزار کالری معادل هفت کیلو و نیم کم میکنی.

تو پنج کیلو میخوای که میشه معدل ۳۵۰۰۰ کالری. میمونه ۱۶ هزار تا که بین روزای ماه تقسیمش کن. یعنی تقریبا روزی ۵۵۰ تا برای کاهش ۵ کیلو در ماه. 

بهتره بخوری و بعد بیشترش رو با ورزش بسوزونی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تونستی وزن کم کنی؟ اگه اره چقدر کم کردی؟

اره تو دوماه ۱۲ کیلو 

البته من اینو بگم معجزه لاغری حلقه بود ! 

شما یک ماه حلقه بزن نتیجه شو میبینی 

من تو دو ماه از سایز ۵۰ رسیدیم به ۴۶ 

شلوارم سایزش ۵۲ بود رسوندم به ۴۸! 

واقعا حلقه از نظر من پرستیدنی 😂😂

اما خوردم دوباره بدتر از قبل چاق شدم 😱😑💔💔💔💔

می‌خوام دوباره شروع کنم