2777
2789
عنوان

من نمیدونم چرا بعضیا حس میکنن حتما باید بچه دار شن

| مشاهده متن کامل بحث + 2977 بازدید | 190 پست
عهههه تو چقدر منی 🥲چندسالته؟

۱۸

قبلا خوب بودم.

نمازام خوب بود از گناه متنفر بودم

الان راحت تر گناه میکنم نمازام افتضاحه گناهمو نمیتونم ترک کنم اما خدارو دوس دارم

فک کنم خدا هم دیگ منو نمیخواد

عاشق گربه ها🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا چه حرفها سلامت روان ندارن ارزوی بچه هم بمونه به دلشون ؟پول ندارن ارزوی بچه رو هم‌به گور ببرن ؟سل ...

شاهد از غیب رسید😑

خب اینارو که ندارن بچه بیارن درست میشن؟یا یه دیوونه عین خودشون تحویل جامعه میدن؟

خوبی شما؟البته فک کنم کلا شوخی کردی

منم همیشه همینو میگم🥲😂💔

بعد ی چیزو دقت کردی؟

دوتا آدم ب واسطه ی عمل جنسی تا اخر عمرشون مقدس شدن

ینی جرات داری ازشون انتقاد کنی نههههههههه پدرتهههه مادرتههههههههههههههع حقشه تورو بکشه بندازه تو کیسه زباله بذاره دم در:/

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
۱۸قبلا خوب بودم.نمازام خوب بود از گناه متنفر بودمالان راحت تر گناه میکنم نمازام افتضاحه گناهمو نمیتو ...

مم این حس رو از حدود ۱۳ سالگی دارم 

الان بیست و خورده ای سالمه 

هیچی برام درست نشده 

کاملا از درون شکستم و پوک شدم ...

شاهد از غیب رسید😑خب اینارو که ندارن بچه بیارن درست میشن؟یا یه دیوونه عین خودشون تحویل جامعه میدن؟خو ...

این بنده خدا داره کنایه میزنه و تیکه میندازه🥺

عاشق گربه ها🥺❤️
بعد ی چیزو دقت کردی؟دوتا آدم ب واسطه ی عمل جنسی تا اخر عمرشون مقدس شدنینی جرات داری ازشون انتقاد کنی ...

دقیقا:))))

من مامانم اوکیه

ولی بابام....امان از بابام

عاشق گربه ها🥺❤️
اصلا خدا روزیش رو هم داد سلامت روانشون رو چیکار کنن بابای که یکسره دستش مواد رو چیکار کنن مادر بی عق ...

پس پیام قبلیت طعنه بووود؟😁

خدا نکشتت..هیی..واقعا کنترل چیزشون ندارن مدام بچه میارن ..به چه امیدی نمیدونم

همه حسرت بچه ی نداشته ی منو میخوردن بسکه بچه دوستداشتم و بچه ی همه رو هم نگهمیداشتم مثل مااااه 

خودم ازدواج کردم حامله شدم حاملگی وحشتناکی داشتم‌ بچه زود بدنیا اومد با ی دنیا مشکل شوهرمم کلا انگار پریود بود اتفاقات بد پشت سرهم ناااابود شده بودم بعدم زندگیم توی یکسالگی بچم ازهم پاشید یکسال خونه ی بابام بودم خونه ی پیرمرد پیرزن ک حوصله ی بچه نداشتن بچه ی منم بصورت غیرعادی اذیت و سروصدا می‌کرد و من ب یک دیوانه تبدیل شده بودم منی ک هرکی میدید میگفت خوشبحال بچه ات چه مادری خواهد داشت میگرفتم بچه ی کوچیکمو تا می‌خورد میزدم بلکم آروم بشه دست خودمم نبود هزار جور مشکل روحی داشتم تا اینکه گذشت پا رو همه چی گذاشتم بخاطر بچم برگشتم ب زندگی ک نابود بود شوهرم علاوه بر همه ی ایراداتی ک داشت دست بزنم پیدا کرده بود با کابل میزد سیاه و کبودم می‌کرد بخاطر حرفهای مادرش... خلاصه پیچ و خم زیاد گذروندیم تا بالاخره درمان بچه رو پیدا کردم الحمدلله از خونه ی بابام اومدم بیرون و مادرشوهرمم مرد و ب یک ثباتی رسیدیم الان همه چیز آرومه الحمدلله 

اینا رو بهت گفتم 

ک بگم از اول ی مادر الزاما وحشی نیست

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

همه حسرت بچه ی نداشته ی منو میخوردن بسکه بچه دوستداشتم و بچه ی همه رو هم نگهمیداشتم مثل مااااه خودم ...

متاسفم برای سختی‌هایی ک کشیدید و درک میکنم و خوشحالم ک الان حالتون خوبه

اره میدونم منم جسارتی نکردم

اما باز هم هرچقدر طرف بعد بارداری و ازدواج افسرده و عصبی بشه حق نداره سر بچه خالی کنه چون اون نخواسته ک تو این دنیا باشه شما خودت خواستی پس باید مسئولیتش هم بپذیری🙂

عاشق گربه ها🥺❤️
دقیقا:))))من مامانم اوکیهولی بابام....امان از بابام

من مامانم بیماره روانیه تنها خاطراتی ک از بچگی یادمه بستری شدناش تو تیمارستانه

بعد باوجود این وضعیتش قرصاشو نمیخوره چون براش ضرر دارن😃

نتیجشم اینه ک کل بچه هاش بیماری مشابهشو دارن منو تو۱۳سالگی بستری کردن و الان تو تمام مراحل زندگیم ردپای مامانم روی روحم نمیذاره ب جایی برسم

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151