2777
2789
عنوان

من نمیدونم چرا بعضیا حس میکنن حتما باید بچه دار شن

| مشاهده متن کامل بحث + 2873 بازدید | 190 پست
چرا این طوری فکر میکنی؟اگه به این باشه که کی از فرداش خبر داره؟یکی توسن کودکی یکی جوونی یکی پیری فوت ...

سن مرگ امده پایین زمانی ک خونه بابام بودم میگفتم ۷۰ ،۸۰ سال هستم 

پدربزرگ پدری ۱۰۰ سال عمر کرد 

بابام ۵۸ سال 

من چقدر عمر میکنم 

ناشگری نمیکنم ولی کی میخواد مراقب بچه هام بعد من باشه

سن مرگ امده پایین زمانی ک خونه بابام بودم میگفتم ۷۰ ،۸۰ سال هستم پدربزرگ پدری ۱۰۰ سال عمر کرد بابام ...

تسلیت میگم..ولی خانم گل اینایی که گفتی اصلا ربطی نداره

دایی شوهرم ۳۰سال پیش ۵۰سالگی فوت شده..مادرشوهرم ۳سال پیش وقتی ۷۰ سال بود فوت شد‌.

خاله شوهرم با ۹۳سال زندگی یه عصا هم برنمیداره‌..سرشار از زندگی..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تسلیت میگم..ولی خانم گل اینایی که گفتی اصلا ربطی ندارهدایی شوهرم ۳۰سال پیش ۵۰سالگی فوت شده..مادرشوهر ...

اگه بدونم ۲۰ سال دیگه سرحال هستم غصم نیست میگم بچه هام جا میرسن تموم ترسم اینه بچه کوچیکه اواره بشه چون بزرگا دیگه میرن دنیال کار و زندگیشون

اگه بدونم ۲۰ سال دیگه سرحال هستم غصم نیست میگم بچه هام جا میرسن تموم ترسم اینه بچه کوچیکه اواره بشه ...

اگه یکی بگه از یه دقیقه بعدم کاملا مطمئنم ومیدونم در چه حالم بخدا که دروغه..عزیزم بااین فکرا فقط خودتو داغون میکنی..

خدا برات حفظش کنه😍

مممنونم گلم خدا عزیزانت رو حفظ کنه برات

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

چه خوب..راستی قلم خوبی داری..تاپیک آخرتم خوندمقشنگ نوشتی.. چیزهایی که از سرگذروندی مثل فولاد محکمت ک ...

ممنونم از تعریفتون شما ب من لطف دارین  

آره واقعا نشخوار ذهنی ی جاهایی از پا درم میاره مخصوصا قسمتهای مربوط ب مادرشوهر و زندگی‌ متاهلی 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

والا خدا نکنه مخلوقی چون من اضافه شه به این دنیا .. خودم به اندازه کافی رو مخ هستم🙄🙄

منمم😂✋

یاد این شعر افتادم

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤