2777
2789

موقع خواستگاری و مراسم و رفت و آمد ها احساس تحقیر نداشتین؟ چطور با این موضوع کنار اومدین و با اعتماد بنفس رفتار کردین؟

من این موضوع باعث شده تا الان کسی رو خونمون راه ندم حالا یکی هست قراره بیاد منم میترسم یجورایی استرس دارم و اعتماد بنفسم بخاطر این موضوع پایین هست دوست دارم همه چی اونجور میخوام باشه

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاپيكت كنجكاوم كرد

ياد دوستم افتادم كه خيلي موقعيت خوبي داشت ولي خونشون شابدالعظيم بود و خيلي خيلي ضعيف و همش استرس داشت چون 

پسري كه باهاش اشنا شد از خانواده ي فوق پولدار و وزير اينا بودن دايي ايناش

خيلي خوب سه سال پيش ازدواج كردن الانم خونشون ميرداماده

مهم عشقتون به هم و نوع برخورد و احتراميه كه تو به خانواده ت ميذاري

منو خواهرم خانوادمون معمولی هستن ولی خواستگاری که یکم وضعش بهتره رو میترسیم راه نمیدیم(چون میترسیم بعدا سرمون منت بذارن) دقیقا مثل شما فکرمیکنیم ولی دیدم خیلی‌ها واقعا فقیر بودن و با خیلی پولدار ازدواج کردن خوش‌به.حالشون با اعتماد به نفسی که دارن

پزشک کوچولو🩺📚

کسی که دوست داشتخ باشه واقعن پول براش مهم نیست اعتماد بنفستو از دست نده

خب عزیزم من طرفو ندیدم نمیدونم کی هست 

اون یه غریبه هست اگر آشنا بود اینقدر استرس نداشتم

احساس حقارت خیلی اذیتم میکنه متنفرم از شرایطی که داخلشم و نمیتونم باهاش کنار بیام

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

خب عزیزم من طرفو ندیدم نمیدونم کی هست 

اون یه غریبه هست اگر آشنا بود اینقدر استرس نداشتم

احساس حقارت خیلی اذیتم میکنه متنفرم از شرایطی که داخلشم و نمیتونم باهاش کنار بیام

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
تاپيكت كنجكاوم كردياد دوستم افتادم كه خيلي موقعيت خوبي داشت ولي خونشون شابدالعظيم بود و خيلي خيلي ضع ...

اینی که میگی برای ازدواج سنتی صدق نمیکنه چون توی سنتی ۹۰درصد خواستگارها عقلشون تو چشمشونه

پزشک کوچولو🩺📚

عروس خالم موقع خواستگاری وضع مالی خانوادش خیلی بد بود جوری که آشپزخونه نداشتن تو حیاط لیوانای چایی رو شستن

پسرخالم عاشقش بود

الان بسیااار پول دارن چندین خونه و مغازه و ماشین و....

تا اینجای مسئله مشکلی نیست هر کسی بخت و اقبالی داره

ولی اینکه طرف از خودش دربیاد بده

الان همون عروس از در وارد میشه سلام نمیکنه تا بقیه بهش سلام کنن

هر چی بزارن جلوش یه ادایی درمیاره و نمیخوره

تو عزا و عروسی در حال فخرفروشی با لباس و طلاهاشه

فکر کنم نمیدونه چقدر مورد تمسخر بقیه س با کاراش

عزیزم چه حرفیه 

شما هم قطعا کلی ویژگی مثبت دارین تمرکزتون رو بذارین روی داشته هاتون 

شما لیاقت ازدواج با پسر مناسب رو دارین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اینی که میگی برای ازدواج سنتی صدق نمیکنه چون توی سنتی ۹۰درصد خواستگارها عقلشون تو چشمشونه. اگر اول دوستی باشه و عشق اینی که شما میگی درسته

پزشک کوچولو🩺📚

عروس خالم موقع خواستگاری وضع مالی خانوادش خیلی بد بود جوری که آشپزخونه نداشتن تو حیاط لیوانای چایی ر ...

اینی که میگی برای ازدواج سنتی صدق نمیکنه چون توی سنتی ۹۰درصد خواستگارها عقلشون تو چشمشونه. اگر اول دوستی باشه و عشق اینی که شما میگی درسته

پزشک کوچولو🩺📚

اگه آدم باشه بخدا براش مهم نیست

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو