پسرم دیروز ۶ ماهش کامل شد. من از اول ۶ ماه غذای کمکیش رو شروع کردم. فرنی آرد برنج و حریره بادوم رو خیلی خوب میخورد. الان سه چهار روزه که موقع غذا خوردن خیلی اذیت میکنه. لباشو محکم میبنده. با دستش پس میزنه. قبلا با قاشق و لیوان و شیشه و هر مدلی غذا خوردن رو دوست داشت. الان هیچکدوم رو قبول نمیکنه. دو سه بار اشتباه کردم سعی کردم به زور بهش غذاشو بدم هی عق میزد و انگار میخواست بالا بیاره. الان هیچ جوری غذا نمیخوره. فقط شیرمو میخوره. حتی از شیر خودم قاطی فرنیش میکنم بازم پس میزنه. کسی تجربه ای داره؟ کی وضعیت بهتر میشه؟ چی کار کنم؟
غذای برای بچه شش ماهه اصلا اهمیتی نداره مهم شیر هست که میخوره بیخیال باش کم کم درست میشه و دیگه تحت هیچ شرایطی زوری بهش غذا نده
فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره