2777
2789
عنوان

چرا همچنان باید زن کتک بخوره از همسرش یک تریبون ازاد🎤

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 137 پست
ای کاش فکرمون به طرف جدایی وترک شدن نرههمینه که زن رو به تردید میندازهمیگه این همه جون کندم و‌ساختم ...

خب فکر کن زنی که مستقل بزرگ نشده ، از بچگی گفتن فقط ازدواج کن ، بعد همونم تو هر شرایطی حفطش کن .قانونم که هیچی .طلاقم بگیره هزارتا انگ میزنن ، بچشو میگیرن و ....

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

اسی میدونی چیه؟

این تاپیکت خیلی بیخودیه، قصدم بی احترامی نیست ها، اینو میگم چون که خودت از همه ضد زن تری...

داری میگی طلاق باید اخرین چیزی باشه که بهش فکر کنن، داری میگی اگه قهر کنه بره خونه باباش یعنی هار شده...

اینا یعنی چی؟؟ هدفت از این تاپیک چیه دختر خوب؟ به من بگو شاید تونستم بفهممت

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله چون نمیتونه بعدش تو خیابون بخوابه .

اصلا عزیز نباید هم‌تو خیابون بخوابه ، باید تو زندگی خودش باشه با قانون

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خب فکر کن زنی که مستقل بزرگ نشده ، از بچگی گفتن فقط ازدواج کن ، بعد همونم تو هر شرایطی حفطش کن .قانو ...

من خودم طلاق گرفتم شوهر سابقم همیشه تهدید میکرد بچه رو میبره بعد از طلاق هم به خاطر اینکه من ازدواج نکنم تهدید میکرد درصورت ازدواج بچه رو میبره تا روزی که بهش گفتم بیا ببرش دهنشو بست خودشم شد کمک دست الانم هرچی میگم بیا ببرش فقط پول میده و سعی میکنه راضی نگهم داره ما هرچی میخوریم از ترس هامون میخوریم از بچگی از بابا ترسیدیم مادر حمایت نکرد بدون تحصیلات بالا بدون حرفه بدون پشتوانه شوهر دید جای رفتن نداری تا تونست بدی کرد تا روزی که قوی بشی و دیگه نترسی این درسیه که باید بگیری شرایط همه یکی نیست توانایی همه یکی نیست خانواده ها یکی نیستن با زخم زبان و تمسخر شرایط دیگران رو بررسی نکنیم دنیا میچرخه میوفته تو دامنمون باهم همدلی کنیم دنیا قشنگتر میشه

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
دیگه همینه ما بجز خودمون فقط خدارو داریم

قربون‌ خدا بشم ، خداوند جای خودش

اگر همچین موضوعی پیش بیاد خدایی نکرده برای کسی باید تا تهش بره و پوست طرف رو‌بکنه 😤

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من خودم طلاق گرفتم شوهر سابقم همیشه تهدید میکرد بچه رو میبره بعد از طلاق هم به خاطر اینکه من ازدواج ...

افرین دقیقا .بدون قضاوت پشت هم باشیم ❤

چقدر سختی کشیدی ، خانم قوی هستی 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
اونا به اجبار کنار همن‌ مامان بابا من همو واقعا میخوان‌ ی جور ست میکنن‌ حالم بهم میخوره

یعنی چی عزیزم؟

دقیقا همینه من بر فرض کسی پشتمم نباشه باز دهنشو صاف میکنم برعکس خانم های اینجا

👌🏻👏🏼💙

زنی که از طرف خانواده حمایت نمیشه مهریه هم که یا نمیدن یا قسطی ملکی هم به نامش نیست مردا برای همین از توانمندی زن ها میترسن چون اگه زن توانمند باشه نمیتونن تو سرش بزنن اگه از خونه بره بیرن هزار بلا سرش میاد کجا بخوابه بدون پول؟ باید از کجا درامد داشته باشه یا باید بره خونه تیمی یا بره هوو بشه رو سر یکی دیگه مجبوره فقط خدا باید کمک کنه 

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
عزیزم اون شخصی که کتک میزنه مریضه مشکل دارهولی اونی که کتک میخوره چطور؟؟نباید از خودش دفاع کنه؟؟باید ...

دقیقا درسته 

ای کاش بتونن و جرات کنن از خودش دفاع کنند💙👏🏼

باز کسی قانون و این فرهنگ مردسالاری و مقصر نمیدونه .همش زن زن بدبخت

میدونی چرا چون بقول خودتون فرهنگ این مدلی جا افتاده 

الان شما به خانوادت بگو خصوصن مادر ببین چی میگه ، 

مادر خودم که تصور میکنم میخواد خودش رو بزنه بگه بس کن با آبرو پدرت بازی نکن

دوست عزیز اینجا.ایرانه تنها کشوری که قانوناش فقط با کشور افغانستان برابری میکنه یعنی شما کل دنیارو یک طرف بگیر این دوتا کشورم ی طرف سعی کن اصلا مقایسه نکنی خودتو با بقیه کشورا بیشتر عصبی میشی

فدات اون دیگه اشتباه خودشه.اعتماد به نفس نداره.یا اینکه دیده نمی تونه بچشو با خودش ببره مجبوره بمونه ...

بله متاسفانه حقیقت تلخه

اسی میدونی چیه؟این تاپیکت خیلی بیخودیه، قصدم بی احترامی نیست ها، اینو میگم چون که خودت از همه ضد زن ...

عزیزه دلم من الان هم میگم طلاق گزینه ی آخر

حرف و هدفم اینکه خانوم ها باید یه قانون درست برای زندگیش داشته باشند که وقتی اینجوری کارشون به کتک خورد فرتی نرن طلاق و نمیدونم سکوت

بتونن دندون خراب رو درست کنن، همیشه که نباید دندون خراب رو بکنی بندازی دور