2777
2789

چند بار تا حالا پیش آمده چندتا دوست صمیمیم که متاهل بودن پرسیدن چرا ازدواج نمیکنی؟

منم کاملا واضح گفتم من همسر هم کفو میخوام و متاسفانه اکثر خواستگارم هم سطح نیستن.

باورم نمیشه با خودشون چی فکر کردن😐😐😐

واسم خواستگارای خیلی خیلی پایین تر فرستادن!

اصلا کی به شما گفت خواستگار بفرستین؟

من اگه لنگ شوهر کردن بودم که خودم خواستگار داغونام هم از اینایی که شما فرستادین بهترن😐

من فقط دلی بهتون گفتم داستان ازدواج نکردنم چیه 

چه قدر نفهم هستین!

خوبه منم مثلا شما چون گفتی ازدواجت جور نمیشه یکی در حد نیروی خدماتی بفرستم واست خواستگاری!!!

دیگه اگه دوست متاهلم گفتن چرا ازدواج نمیکنی میگم چون مجردی بهم خوش میگذره نمیخوام مثل شما بدبخت بشم😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید همین حرف هارو به اونا میگفتی گلی

نه به ما

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چقدر بیشعور

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بگو وضع زندگی شمارو میبینم از ازدواج سیر میشم

خدا برای همه متاهلای بدبخت فرجی بسازه

بعدم دوست، اینجوری ازار و اذیت و ناراحتی نمیرسونه به دوستش

شما چرا با این جور ادما ادامه میدی؟ 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

اینقدرسخت نگیراسی اوناهم ازرومحبتشون اینکاروکردن قصدبدی نداشتن

فکر نکنم عزیزم

یکی شون کارمند هست خودش ولی خواستگارای کارمندش رو رد میکرد و میگفت فقط پزشک!

یکی دیگه حسابداره ولی همسرش کارخونه داره!

این در حالیه که من و خانوادم هم از دوستام وضعیت مالی بهتری داریم ، هم تحصیلات بهتری داریم 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿