2777
2789

نه دهنشومیبنده حرف ازیه قرون دوقرون نزنه 

نه میره سراغ شغل خوبی 

حتی برادوهزار ۵دقیقه حرف میزنه که فلان مغازه این رو دوقرون بیشترداد اون دوقرون کمتر

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 

شاید از شما انتظار کمک و همراهی در تامین درآمد داره

تا حالا در موردش با هم حرف زدید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم قناعت کارم وزندگی خوبی  باتوجه به درآمدش براش درست کردم ولی بازم چاک دهنشونمیبنده 

من خودم ازگرونی ناراحتم اینم هرلحظه بهم یادآوری میکنه

شاید از شما انتظار کمک و همراهی در تامین درآمد دارهتا حالا در موردش با هم حرف زدید

نه بابانمیزاره میگه زن بایدخونه باشه غذای گرم بخوریم

نه بابانمیزاره میگه زن بایدخونه باشه غذای گرم بخوریم

والا ما هم که شاغل بودیم غذای گرم میخوردیم 😄

پس شاید زیادی قناعت دارید و این لطف شما شده وظیفه و عادت و دیگه قدر دان نیستن اگه اینطوره روشتون اشتباهه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

هیچی رفت مریه اش راگذاشت اجراگفت مهریه ام رابده خودم خرج خودم رامیدم وتاقرون آخرشاگرفت.مرده هم دوتاخونه داشت داده بوداجاره که ۳دنگش تومهریه خانمه بود الان اجاره تقسیم میشه سکه هاراسرمایه کردپولشاماه به ماه میگیره شوهره هم جرات نمیکنه حرف بزنه