2777
2789
عنوان

چرا همچنان باید زن کتک بخوره از همسرش یک تریبون ازاد🎤

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 137 پست
تا وقتی ک این طرز فکرا هس جامعمون درست نمیشهچرا همیشه زنا مقصرنخودت زن نیستی؟؟؟

بله درست طرز فکرا هم جهتش رفته ب این سو که زن تا صداش در اومد بزن تو دهنش

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

یه تعداد زیادی از خانومای اینجا معتقدن زنی که شاغلهحمالی میکنه و چون نیازمنده میره سرکار😏اونوقت اگه ...

بله متاسفانه ما زنا اگه این‌انرژی ای که صرف دشمنی باهم‌میکنیم رو برای حمایت از همدیگه استفاده میکردیم الان مردا زیردست ما بودن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی اون اون زن خودش نمیخواد خودشو نجات بده کاری از کسی برنمیاد

عزیزم اون زن از قانون چیزی سر در نمیاره نشسته خونه فقط  اره خانداری میکنه و‌بچه داری

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

هلاک اوناییم که میگن زن هم بزنهزور زن به این مردای گولاخ میرسه؟بعد تو عصبانیت بزنیشون که اونا میزنن ...

همون دیگه مگه میدان جنگه بزنی برنه 

حالا این وسط بچه هم باشه 

هلاک بشه اون وسطا

من خودم‌یه خانوم و آقا رو‌دیدم که مرد داشته زن رو با زور سوار ماشین میکرد

فقط پسرشون😭 طفلی مونده بود وسطشون داشت تباه میشد🥺😔

دقیقا درسته.دخترامونو طوری تربیت کنیم که تا قبل از استقلال مالی شوهر نخوان.و زیر بار حرف زور هم نرن ...

ای کاش مادران عزیزمون به ما هم داد میدادن یا حداقل از اونا میدیدم و خودم متوجه بد و خوب میشدیم

دوستان 

کسی که خیانت دیده و مونده رو قضاوت نکنید 

کسی که کتک خورده و مونده رو قضاوت نکنید

کسی که هزار بار توهین شنیده و مونده رو قضاوت نکنید 

شما حتی لحظه ای جای اون شخص نیستید که ببنید تو دل طرف چی میگذره ....

قضاوت فقط کار خداست 

قصاوت کار خداست 

برای این افراد دعا کنید نه قضاوت ...

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
عزیزم اون زن از قانون چیزی سر در نمیاره نشسته خونه فقط اره خانداری میکنه و‌بچه داری

خب همین حرف خودتون گویای خیلی چیزاس، چیزی نمی‌مونه...

چرا مگه دستگاه جوجه کشیه؟ بشینه بشوره بسابه بچه پس بندازه؟؟؟ خیلیاشونم افتخار میکنن به اینکه تو ۱۴ و ۱۵ سالگی شوهر کردن

اینا رو به من نگید دیگه. من خودم از نوجوانی تا همین پارسال فمنیست بودم و بصورت خودجوش و بدون هیچ پولی مددکاری میکردم در حوزه زنان، چیزایی دیدم و شنیدم که قسم خوردم دیگه هیچ حمایتی نکنم. 

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

چرا زن حتما باید نیازمند کسی باشه؟خودتونو ضعیف نشون میدین که به تنهایی نمیتونین هیچ کاری بکنین و حتم ...

عزیزه دلم همون شکایت کردن اگه از اول جا بیوفته دیگه ترس از مرد و آبرو دو روز دیگه نداره

اصلاااااا حرفم طلاق نیست هااات،، طلاق آخرین گزینه باید باشه👌🏻

ولی حداقل وقتی بخواد شکایت کنه نباید تردید داشته باشه

یه دختر وقتی زیر دست یک پدر دیکتاتور که نه اجازه ی درس نه کار بهش داده و فقط از دست بابا فرار کرده ب ...

حق👏🏼👌🏻😔

بیشتر این زنا بخاطر خونوادشون ساکتن، چون ازشون حمایت نمیکنن. 

خب چرا، بنظرتون دلیلش چیه که این زن نه شوهرش نه خانوادش نه فامیل نه دوست هیچکیییی ازش حمایت نمیکنه؟

مگه میشه... پدرمادرش مگه از سر راه اوردنش؟!

وقتی خونواده خودش پشتش نیستن بقیه چه کنن

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

زورش برسه میزنه، پول داشته باشه ازون خونه میزنه بیرون انکار از شرایط جامعه خبر ندارید .

ای کاش فکرمون به طرف جدایی وترک شدن نره

همینه که زن رو به تردید میندازه

میگه این همه جون کندم و‌ساختم الان با یه کتک برم!!!

ای کاش بتونن تعهد بگیرن

قانون اجرا بشه که دیگه تکرا نکن و بشینن زندگی کنن

عزیزه دلم همون شکایت کردن اگه از اول جا بیوفته دیگه ترس از مرد و آبرو دو روز دیگه ندارهاصلاااااا حرف ...

چون خانوادش میترسوننش

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
ی چیزی میگین واسه خودتونمن زن مستقل دیدم با درآمد بالا نشسته پای زندگیش ب خاطر بچه ش

عزیزم میدونی چرا چون زحمت کشیده برای زندگیش باید هم بشینه، با یه کتک که نباید ترک کنی ، باید درست کنی، باید قانونی باشه که مرد به خودش اجازه همچین کاری نده گلم💙