2777
2789
عنوان

خانما از افق کورش گوشت خریدید تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 72 پست
نمیدونم چی بگم آخه دیگه گوشت یه چیز مشخصه نمیتونن تقلبی بذارن که حالا ممکنه گوشت پیر گاو یا میش باشه ...

آخه مسأله اینه گوشت نهایتا ده درصد داره مابقی ضایعات گوشته که خودمون میریزیم بیرون قاطی میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ موقع از فروشگاه زنجیره ای گوشت نخریدم

از ظاهرشون مشخصه که نامرغوبن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
آخه مسأله اینه گوشت نهایتا ده درصد داره مابقی ضایعات گوشته که خودمون میریزیم بیرون قاطی میکنن

من چرخ کرده رو نگفتم گوشت تیکه ای رو گفتم،شما قصابی هم گوشت چرخ کرده آماده بخری آت و آشغال قاطیش میده چه برسه گوشت شرکتی

بلندترین فریاد من سکوت من است...
حالا اینا که گوشت گرمه فقط نمیدونم چرا ملت تو صف گوشت یخی و برزیلی صف میکشن و گیس و گیس کشی دارن اما ...

ول کن عزیزم اینجا خودشون رو لاکچری نشون بدن خیلی شاهکار کردن گویا

انگار تو بطن جامعه نیستن نمیبینن مردم چطوری دارن زندگی میکنن

از اونورم من صبح ها میرم سرکار از در چندتا افق کوروش و تره بار رد میشم همشون نفت صبح صف بستن برای گوشت

ول کن عزیزم اینجا خودشون رو لاکچری نشون بدن خیلی شاهکار کردن گویاانگار تو بطن جامعه نیستن نمیبینن مر ...

آخ قربون دهنت دقیقا منم یه کوروش دم خونمه قبل اینکه گوشت برسه ملت صف وایسادن،آدم لاکچری واسه یارانه و سهام عدالت نمیاد تو نی نی سایت نق بزنه ولی موقع خرید همه از دم لول بالان

بلندترین فریاد من سکوت من است...

من یکبار مجبور شدم از افق کوروش بگیرم چون فرصت نداشتم برم قصابی . و موقع طبخ گوشت متوجه شدم یه قسمت هایی مثل پلاستیک سفت شده و بوی بدی میده . و آنقدر ظاهرش عجیب بود فورا پیگیری کردم و حتی خود فروشگاه کوروش هم قبول داشت و گفتش کیفیت نداره و ... 

خودشونم گوشتی که میارن رو قبول ندارن نخرید بهتره .

اگه از اینکهوشت چرخ کرده قصابی کثیف باشه می‌ترسید میتونید خودتون تو خونه چرخ کنید . البته من خودم یه قصابی مطمئن پیدا کردم که گوشت رو تمیز میکنه و از اون میخرم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
حالا اینا که گوشت گرمه فقط نمیدونم چرا ملت تو صف گوشت یخی و برزیلی صف میکشن و گیس و گیس کشی دارن اما ...

اونایی که تو صف برزیلی آن اصلا وقت ندارن تو نی نی سایت باشن خب همش تو صفن احتمالا اینا راست میگن 

ولی یه اطمینان رو بهت بدم استان فارس مخصوصا قسمت جنوبی استان که ترک نشین هستند اصلا گوشت برزیلی و یخ زده تو فروشگاه ها نیست چون خریدار نداره اگرم باشه شاید یه تعداد محدود فارس زبان استفاده میکنن  دلیلش هم اینه که گوشت تو استان فارس نسبت به تمام ایران ارزانتر هست و راحت تر گیر میاد اغلب دامدار هستند و اونایی هم که نیستن گوشت قصابی میخرن

اگر برای بعضی ها عجیبه شما تعجب نکن چون یه قسمت هابی از بعضی از استانها واقعا اینجور چیزها براشون عجیبه...و استفاده نمیکنن یا قسمت شمال استان فارس برنج محلی بسیار مرغوب داره برنج کامفیروزی  شما چیزی به اسم برنج پاکستانی و برنج طارم و گلستان و اینا نمی‌بینی کسی استفاده کنه ....

بله باید گوشت بره یک ساله و مرغ سبز و برنج هاشمی کشت دوم فقط مصرف کنن

خدا شاهده اطراف ما دقیقا جز این که شما گفتی مصرف نمیکنن لول بالا هم نیستن آدم های معمولی آن ولی واقعا فقط گوشت بره یکساله و مرغ سبز و برنج کامفیروزی میخورن  تازه من سراغ دارم یارو حقوقش شاید ماهی هجده تومن نیست  ولی همیشه سر سفرش این هست