2777
2789
عنوان

چرا همچنان باید زن کتک بخوره از همسرش یک تریبون ازاد🎤

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 137 پست
سلام گلم.اصلا به نظرم تو کشور ما سال های گذشته فکر میکردند وقتی پسر زاییدن نیازی به تربیت نداره همین ...

سلام به روی ماهت❤️

بله عزیزم  درست میگید،متاسفانه وقتی بیش از اندازه به پسر ها و مردها بها داده بشه ، نتیجه ش میشود همین زندگی هایی که بعضی خانوم ها باید بخاطره ی مسائلی تحمل کنند

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

سلام به روی ماهت❤️بله عزیزم درست میگید،متاسفانه وقتی بیش از اندازه به پسر ها و مردها بها داده بشه ، ...

قربونت عزیزم.دقیقا همینطوره

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان کسی که خیانت دیده و مونده رو قضاوت نکنید کسی که کتک خورده و مونده رو قضاوت نکنیدکسی که هزار ب ...

عزیزم🥺💙

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند