2777
2789
خب همه جا همینن خانما. واقعیت تلگرام. اینجا . اینستا . همه ی الگوریتم مشترک دارن و اونم نباید بگی ...

خب اره منم نامزدم بهم گفت اوسکول یک هفته باهاش قهر بودم یکم روحیه خانما لطیفه باید با لطافت برخورد کرد اینم شد تجربه بالاخره متوجه میشید چه برخوردی با خانن داشته باشید که ناراحت نشه از این زاویه نگاه کن صد در صد هم اون خانما مناسب شما نبودن

ببین صبر کن یه سوال بپرسم شما خودا معیار خاصی داری برا ازدواج؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی نباید قید،ازدواجو بزنم؟

نه 

یعنی چرا انقدر عیب و ایرادای لاعلاج داری؟

مطالعه کن

خودت رو رشد بده 

رو خودت کار کن

چرا باید قیدش رو بزنی

؟

تراپیستت سهمیه ای نبوده احتمالا؟😁

البته ما نمی دونیم شما چه مشکل لاینحلی داری که این حرفو زده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
هیشکی مث،خودت مواظبت نیست . اینو قبول کن. از ی غریبه انتظار نداشتع از خودت بیشتر دوستت داشته باشه. ...

اینجوری نگین من خودم جدا شدم یبار معلمم هستم ۲۴سالمه یادمه متاهل که بودم تشنه یه محبت از شوهرم بودم اخلاقش سرد بود باهام تنهایی رفتم رو تخت افتادم و گریه کردم که حس کردم با گریم عرش خدا لرزید اما اون موند پایین گفت انتطار نداشته باش بیام بغلت کنم یا نازتو بکشم اونجا بود که فهمیدم وااااقعت رفتاراش غیر انسانیه و جدا شدم اونم ۲ماه زندگی کردم و دوسالم اواره دادگاها شدم

همون دیکه . خودم ادم خوبی نیستم. من کلی شکست و کلی عقده و طرحواره دارم ک بعد،ازدواج ممکنه سر طرف خا ...

احسنت

چقدر خوبه که اینو پذیرفتی 

اولین قدم درمان 

پذیرش درده

شما پدیرفتی 

خیلی جلویی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خب اره منم نامزدم بهم گفت اوسکول یک هفته باهاش قهر بودم یکم روحیه خانما لطیفه باید با لطافت برخورد ک ...

خب همینه وقتی مادرم هر چی بارش کنی . باز میاد میگه بیا ناهار بخور . میوع برات میاره.  ب فکرته . اصن قهر تو کارش نیست . تو مساله عاطفی اصن ی دختر نمیتونه جذابیت عاطفی  داشته باشه برات با این روحیات حساس. چون ادم تمایل ب چیزی داره ک بیشتر بهش محبت و توجه بشه نه اینکه خودش توجه کنه.  

وقتی خانوادت دارن محبت بی منت و رایگان میدن وزساپورتت میکنن چرا باید برای اینکه زنی  بهت کنه حتما هزینه بدی

وقتی میگم برای بقای نسله ناراحت نشید . اکثر ازدواجای دورم بعد ی مدت همه چی عادی میشه و فقط بچه بزرگ ...

خب دیگه این به انتخاب خودته تو زندگی متصور نیستی برای خودت رویا نداری چرا تو متفاوت از بقیه نباشی؟😁😀

من دوستی دارم ۷-۸ساله ازدواج کرده بچه ندارن دوستم ندارن داشته باشن با شوهرش هر دو کار میکنن از شهرستان رفتن و همش هم با پولاشون خوش میگذرونن سفر میرن پرواز میکنن زندگی ساختن آدم کیف می‌کنه از رفتارشون با هم 😀 بی برنامه باشی اره بدرد نخوره و مثل قدیمیا میشه زندگیت

تا وقتی بگی نمیتونم واقعا نمیتونی اصلا غیر ممکنه ک بتونی ببین تو یه مسیری رو بخوای بری باید هدف داشت ...

ازدواج خوبه . ولی چرا باید. هدف باشه . وقتی میبینی دور وبریات بی درد سرو کلاس و دوره و جزوه ازدواج میکنن. 

خب همینه وقتی مادرم هر چی بارش کنی . باز میاد میگه بیا ناهار بخور . میوع برات میاره. ب فکرته . اصن ...

من توجه کردم به شوهر سابقم چرا پس بی توجهی دیدم اخرشم گفت فقط بخاطر شغلت و پولته که میخوانت یعنی مادرم تا اینو شنید کلی نفرینش کرد خود شوهرمم ترسیده بود 

خب همینه وقتی مادرم هر چی بارش کنی . باز میاد میگه بیا ناهار بخور . میوع برات میاره. ب فکرته . اصن ...

هیچکس رو هیچ جای دنیا پیدا نمیکنی که اندازه خونوادت دوستت داشته باشن این حقیقتیه که همهههه ادما باید بپذیرن

اما محبت همسر با محبت خانواده فرق داره نیاز به هردوشون تو وجود انسان هست