2777
2789
مشکل بزرگیه

مشکل جسمی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
نمیترسم کهمیگم قید ازدواجو زدم بخاطر دعوا های خانوادگیمچقدر پروفتون نازه پسر خودتونه؟

نه عزیزم پسر خودم نیست

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد بی پولم باشه اخلاق داشته باشه میشه یکاریش کرد

اما بداخلاق و فقط باید رها کرد

مزاج و برسی کردی ؟

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
من توجه کردم به شوهر سابقم چرا پس بی توجهی دیدم اخرشم گفت فقط بخاطر شغلت و پولته که میخوانت یعنی ماد ...

من توجه ندیدم . کسی ک بگه دوستت دارم و بره . مث ظرف یبار مصرفه . زیاد قریون صدقه رقتم ولی میبینی ک الان تنهام 

ازدواج خوبه . ولی چرا باید. هدف باشه . وقتی میبینی دور وبریات بی درد سرو کلاس و دوره و جزوه ازدواج م ...

ببین یهو ب خودت میای میبینی 70،80 سالت شده کسیو نداری خودتی و خودت

نه بچه ای نه همسری 

نه کسی میاد سر وقتت

فقط الان رو نبین

اما خب اگه خودت به ازدواج علاقه ای نداره بحثش جداس

من گفتم ازدواج رو هدف قرار بده چون برداستم این بوده ک قصد ازدواج داری ولی شرایطت اوکی نیس

و اینکه اصلا خودتو مقایسه نکن هر آدمی مشکلات خودشو داره فقط که ازدواج نیس شاید تگ خیلی خوشبخت تر از اونی باشی ک ازدواج کرده

نه عزیزم پسر خودم نیست

آها ببخشید

تا اینجا کامنت گذاشتم ده تا درخواست دوستی مرد ها دادن

فکر کنم فکر کردن من دنبال خاستگارم😂

یکدومشون رو پذیرفتم میگه من خوشبختت میکنم منم گفتم منم قهوه ایت میکنم و لغوش زدم

سایه❤

آها ببخشیدتا اینجا کامنت گذاشتم ده تا درخواست دوستی مرد ها دادنفکر کنم فکر کردن من دنبال خاستگارم😂ی ...

🤣🤣🤣🤣

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

من توجه ندیدم . کسی ک بگه دوستت دارم و بره . مث ظرف یبار مصرفه . زیاد قریون صدقه رقتم ولی میبینی ک ا ...

منم توجه کردم بی توجهی دیدم یادمه هرررر روز که میرفت خرید تا صدای ماشینشو میشنیدم میرفتم درو باز میکردم اما بی توجه بود بهم ویادمه میرفت بیرون بهش پیام میدادم سریع بیا خونه میترسم اما بی توجه بود بهم منم اخرش تموم کردم 

اینجوری نگین من خودم جدا شدم یبار معلمم هستم ۲۴سالمه یادمه متاهل که بودم تشنه یه محبت از شوهرم بودم ...

والا من ب اون مرحله نرسیدم.  چیزی ندارم بگم. ولی چون مردادیم . خیلی شدید احساس میدم طوری ک دخترا دچار سو تفاهم میشن و میگن تو اینا رو ب همه میگی

خب دیگه این به انتخاب خودته تو زندگی متصور نیستی برای خودت رویا نداری چرا تو متفاوت از بقیه نباشی؟😁 ...

خوب مگه مجرد نمیتونه با رفیقش یا،خانوادش بره سفر . حرفایی میزنیا

زمانی که مجرد بودم،نه 

تشکیل زندگی رو دوست داشتم همیشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
والا من ب اون مرحله نرسیدم. چیزی ندارم بگم. ولی چون مردادیم . خیلی شدید احساس میدم طوری ک دخترا دچا ...

واه من که خردادیم حس میکنم اگه شوهرم واقعا خوب باشه چه عیبی داره منم محبت کنم محبت باید دو طرفه باشه