2777
2789
عنوان

من شامی رو عجیب میپزم یا مادرشوهرم رفتم تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 48 پست
شمالیا معمولا میگن شامی شمالی هستی؟گوشت باید بیشتر باشه معمولا

اخه پیاز دو تا کفایته واقعا! من واقعا پنج شش تا میریزم ولی با پارچه ابشو میگیرم کلا اون دو تا رنده کرد ابشم کامل کامل نگرف

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم وقتی سیب زمینی زیاد باشه و گوشت کم ، بش میگن ، کتلت . اما شامی ، گوشت و پیاز یا با یدونه سیب ز ...

عزیزم پیازو زیاد میریزن تو شامی؟ ادویه های اصلی این کباب چیه؟ و ایا هردو خشمزن بنظرتون

ببخشید چه ادویه هایی میریزید؟

نمک فلفل سیاه زردچوبه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
اخه پیاز دو تا کفایته واقعا! من واقعا پنج شش تا میریزم ولی با پارچه ابشو میگیرم کلا اون دو تا رنده ک ...

من تا حالا ندیدم پنج شش تا پیاز بریزن تو کتلت یا شامی 

اما کلا پیاز همه چیز رو خوشمزه میکنه اما خوب زیادی شیرین نمیشه ؟

خسیسا گوشت کم میریزن

چه ربطی داره خیلیا ۷۰ درصدش گوشت باشه مزشو نمیتونن تحمل کنن اون دیگه کتلت نیست کبابه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من تا حالا ندیدم پنج شش تا پیاز بریزن تو کتلت یا شامی اما کلا پیاز همه چیز رو خوشمزه میکنه اما خوب ز ...

نه والا شیرین نمیشه حتی شش هفتا هم متوسط رو ب بزرگ میریزم شاید چون کلا ابشو میگیرم بخاطر اونه شما چند درصد ابشو میگیرید؟ شما چن تا میریزید؟