2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شرایطمو گفتم و گفت ازدواج کنی بیشتر اذیت،میشی

اصلا منطقی نیس

اتفاقا ادم اگه اخلاقی درست باشه و حمایتگر خانومش باشه دوران بعد ازدواج بهترن دوران زندگیه

یه همدم داری یه رفیق داری یکی که میتونی بهش تکیه کنی چرا اذیت شی!؟ اما له شرطی ک اول سعی کنی خودت همسر خوبی برای خانمت باشی 

اصلا منطقی نیساتفاقا ادم اگه اخلاقی درست باشه و حمایتگر خانومش باشه دوران بعد ازدواج بهترن دوران زند ...

همون دیکه . خودم ادم خوبی نیستم.  من کلی شکست و کلی عقده و طرحواره دارم ک بعد،ازدواج ممکنه سر طرف خالی کنم

مطمان باش بگم. شما هم حرفشو،تایید میکنی.

فکر نکنم چون هر مشکلی راه حلی داره . بنظرم شما به یه مشاور اکتفا نکنید ، چون خیلی از مشاوره ها بدرد نمیخوره.فقط دنبال پولن ونظر شخصیشونو میگن نه چیزی که درسته.

منم الان ۲۲سالم هست قبلش یه تعدادی خواستگار داشتم اما خب به دلیل افسردگی و..اصلا اجازه هم ندادم بیان که آشنا بشیم گفتم زندگی یه نفر دیگه هم خراب میکنمو الآنم حس میکنم که ممکنه ازدواج نکنم یعنی دیگه شرایطش پیش نیاد. بنظرم ازدواج یه چیز قسمتی.

همون دیکه . خودم ادم خوبی نیستم. من کلی شکست و کلی عقده و طرحواره دارم ک بعد،ازدواج ممکنه سر طرف خا ...

خب همین

همه اینا درمان داره دنبال درمان خودت باش اینجوری حال خودتم بهتره با ازدواج نکردن ک چیزی درست نمیشه

اصلا ازدواج هم ک نکنی خودتو درمان کن بیماری لاعلاج ک نیس خدای نکرده

خب همینهمه اینا درمان داره دنبال درمان خودت باش اینجوری حال خودتم بهتره با ازدواج نکردن ک چیزی درست ...

اخه من نمیتونم ادم دیگه ای بشم . شخصیتم اخلاقم تو روحم نفوذ کرده 

خب همینهمه اینا درمان داره دنبال درمان خودت باش اینجوری حال خودتم بهتره با ازدواج نکردن ک چیزی درست ...

دیگه 33 سالمه . واقعا دیگه وقت تغییر گذشته.  تا بخوام تغییر کنم کیسی وجود نخواهد داشت

اخه من نمیتونم ادم دیگه ای بشم . شخصیتم اخلاقم تو روحم نفوذ کرده

تا وقتی بگی نمیتونم واقعا نمیتونی اصلا غیر ممکنه ک بتونی 

ببین تو یه مسیری رو بخوای بری باید هدف داشته باشی

هدف داشته باشی انگیزه داری

انگیزه داشته باشی تمام تلاشتو میکنی برا رسیدن به هدفت 

توانایی های انسان خیلیییی بیشتر از چیزیه ک فکرشو کنی

تو هم هدفتو بزار ازدواج

به این فکر کن تو هم نیاز داری 

نیاز به محبت به توجه به تجربه 

حق پدر شدن داری

اينا رو هدف بزار و تلاشتو بکن خودتو درمان کنی از چندتا تراپیست هم  کمک بگیر نه امثال اون که به جا درمان کردن جاده فرعی رفت خودشو راحت کرد

من بهت قول میدم خودتو باور داشته باشی حالت خوب میشه بدتر از تو رو دیدم ک خوب شذ