2777
2789
اصلا منطقی نیساتفاقا ادم اگه اخلاقی درست باشه و حمایتگر خانومش باشه دوران بعد ازدواج بهترن دوران زند ...

من اصن تو خانوما  همدم ندیدم . تکیه گاه ندیدم . تا یکم درد و دل کردم . گفت چرا غر میزنی . اسرارتو فاش میکنن. من اصن دلسوز ندیدم . شما تاپیک قبلو بیین . با چ لحنی صحبت کردن . خب اینا کف جامعن . ادم بیشتر میترسه ازشون . تا بخواد جذب بشه. 

کسی ک بلاک کنه واس ی بدخلقی من . چجوری میخواد تکیه گاه باشه؟ خنده داره بیشتر

تا وقتی بگی نمیتونم واقعا نمیتونی اصلا غیر ممکنه ک بتونی ببین تو یه مسیری رو بخوای بری باید هدف داشت ...

ی سری راه های کنترل خشم میده . ک فقط جلو خودتو بگیری. . وگرنه شخصیتتو نمیتونن عوض کنن . اون شکستایی ک خورذیو نمیتونن پاک کنن . اومدیم یبار جلو خودتو گرفتی دوبار گرفتی بعدش چی؟ این زن قرره ی عمر بمونه ث بالاخرع از ی جایی هم من خسته میشم هم اون.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شما بگو برای چی .

به نظر من تنهایی تحمل کردن مشکلات زندگی خیلی سخته و انگیزه برای ادامه لازمه و هدفم به نظرم همون آرامشه هست وقتی دونفر باشی همه چی آسون تره البته به شرطی ک هر دو نفر بخان این راه طولانی رو دوست بمونن تو وحله اول نه فقط زن و شوهرباشن

آدم ازدواج می‌کنه ک زندگی ک خودش تو ذهنش هست رو بسازه اون طرح واره اینا رو هم بنداز دور ذهن یه زمین بزرگه یه تیکه اش خراب شده دست والدین حالا دست توئه تصمیم بگیری همینو درست کنی یا اون همه زمین باقی مونده رو هر جور دوست داشتی بسازی ببین رویای خودت چیه 

از مجازی هم بیرون بیا باور کن رابطه مجازی فقط تنها تر و داغون ترت می‌کنه و هیچ وقت هم شناختت درست نمیشه 

من اصن تو خانوما همدم ندیدم . تکیه گاه ندیدم . تا یکم درد و دل کردم . گفت چرا غر میزنی . اسرارتو فا ...

قبول دارم حرفتو

خیلی از خانما نسبت به اقایون گارد میگیرن

ولی شما بر اساس خانمای نی نی سایت تصمیم نگیر 

اکثرا اعصاب خردی ها و گله هاشون میارن اینجا به بقیه هم میپرن مخصوصا اگه اقا باشه

شما ادم خودتو باید پیدا کنی 

به نظر من تنهایی تحمل کردن مشکلات زندگی خیلی سخته و انگیزه برای ادامه لازمه و هدفم به نظرم همون آرام ...

من تو واقعیت کیسی ندارم . بعدشم تو واقعیت هم رفتم جلو.  ب بدترین شکل ممکن ریجکت شدم . بله اینایی ک گفتی. حرفای قشنگیه در نظر داشته باش 50 درصد ازدواجا طلاقه

ی سری راه های کنترل خشم میده . ک فقط جلو خودتو بگیری. . وگرنه شخصیتتو نمیتونن عوض کنن . اون شکستایی ...

از کجا میدونی همون زنه نتونه حالتو خوب کنه؟ شما قدم های اول رو بردار باقیش رو توکل کن ب خدا

نه اینکه خودتم کاری نکنی بگی خب چ فایده ننیشه و این حرفا

واقعا تو از خودت شروع کن دیدی اون دختری ک اومد تو زندگیت باعث شد حالت خوب بشه

من تو واقعیت کیسی ندارم . بعدشم تو واقعیت هم رفتم جلو. ب بدترین شکل ممکن ریجکت شدم . بله اینایی ک گ ...

انقدر ناراحت نباش برای دخترا هم ممکنه این اتفاق بیفته برای ما هم وقتی خاستگار سنتی میاد همینه من خودم سه بار به شدت اذیت شدم دیگه هر چیز خوبی بهایی هم دارع

دارم میرم ۱۹سال طرف های ما رسم دارن از ۱۵ دختر ها رو شوهر میدن

بسم الله 😐زوده بابا نترس

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

قبول دارم حرفتوخیلی از خانما نسبت به اقایون گارد میگیرنولی شما بر اساس خانمای نی نی سایت تصمیم نگیر ...

خب همه جا همینن خانما.  واقعیت تلگرام.  اینجا . اینستا . 

همه ی الگوریتم مشترک دارن و اونم نباید بگی بالا جشمشون ابرو . 

من ب دختره سر لج ی چیزی گفتم مثلا اوسگول دیگه هیچی اصن فرار کرد گفت من پدرم ب من نگفته بالا چشمت ابرو . یا اونا توقعاتشون بالا هست یا من مناسب ازدواج نیستم . همه بلا استثنا با اولین زبون تلخم میرن.  و پشت سرشم،نگا نمیکنه . یا حتی پشیمون نمیشه. این زن چجوری میخواد ی عمر پیشتیبان من باشن . 

جور در نمیاد . حالا کو تکیه گاه؟ کو دلسوز؟ کو همدم؟  ب خدا شعاره. من تو روابط فقط سرخورده تر شدم . و نسبت ب جنس مخالف بدبین تر

انقدر ناراحت نباش برای دخترا هم ممکنه این اتفاق بیفته برای ما هم وقتی خاستگار سنتی میاد همینه من خود ...

وقتی میگم برای بقای نسله ناراحت نشید . اکثر ازدواجای دورم بعد ی مدت همه چی عادی میشه و فقط بچه بزرگ میکنی.