2777
2789
داشتم ولی کات کردم

ببین داداش.مث برادر بزرگتر دارم بت میگم .

اکه فک میکنی ک میتونی دختر رو خوشبخت کنی. 

اگه فک میکنی مث من نیستی و خیلی خوش اخلاقی!

اگه فک میکنی نفصی نداری! و کیس اوکازیون هستی

وقتتو اینجا نگذرون . برو تو واقعیت دنبال خوشبختی. 

این ک بیای منو جلو زنا خراب کنی تهش خودت خراب میشی!

ی جیزی بت بگم تو این سن.  دخترا مث ما مردا با معرفت و با مرام نیستن . فک نکن اگه ی چیزی بگی ک منو خراب کنی احساس بهتری داری. و تلییدیه ازشون مییگری. 

یرو تاپیک قبلی من ببین چیا بهن گفتن . چه فحشایی دادن.  چه تهدیدایی کزدن.  اکثر خانما اینجا خودشون عاشق بودن و تهش ب مشکل خوردن و میان سر منو تو خالی میکنن.  

واقعیت با مجازی فرق داره و گول ی سری کامنتا رو نخور . 

خودتم میدونی ک زنا زخم زبون میزنن . و بااین حال کاملا متطقی و،بدون توهین جواب دادم . 

حرف اخرمم اینه ک کمیت مهم نیست کیفیت مهمه . همینایی ک از حرفاشپن تاثیر گرفتی اگه عکس بذارن شاید اصن پسند من نباشن.

90 درصد دخترا واقعا معمولین . 

و اینکه اگه اخلاقت خیلی خوبه ...برو دنبال تلاش و خوشبختی اینجا نباش. 

اجه اینجایی ب هم جنست برجسب نزن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو که دانشجوی دکترا هستی قراره بشی استاد دانشگاه ما استاد مجرد داشتیم به خدا روزی صد تا پیشنهاد می‌گ ...

و اینکه انقد تو کف متاهلی نباش. اینجا خانما ترسوندنت از مجردی . ولی تو مردی کلی هزینه رو دوشته در جریان هستی؟

تقبل میکنی؟

همین خانمایی ک میگی خیلی هدفتن خونه میخوان . پول زیاد میخوان. خرج لباس . طلا.  جهیزیه . مطمانی سوتی نمیدی؟ میدونی عند المطالبس؟

داری بدی؟

و اینکه انقد تو کف متاهلی نباش. اینجا خانما ترسوندنت از مجردی . ولی تو مردی کلی هزینه رو دوشته در جر ...

نه داداش من اصلا اهل ازدواج نیستم حوصلشم ندارم 

پولدارم باشم حوصله ی این دردسرآفرین رو ندارم 

خودم میدونم چ بد بختیه

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

ببین من مث تو نیستم . ک کات کنی . من وابسته میشم . خیلی از همین دخترا ولم کردن بی دلیل!! هر کی جای م ...

درسته روحیات باهم فرق دارن 

خودت بهتر میدونی از دختر انتظار وفا نداشته باش😂

حرفات درسته

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

نه داداش من اصلا اهل ازدواج نیستم حوصلشم ندارم پولدارم باشم حوصله ی این دردسرآفرین رو ندارم خودم مید ...

ببین من چن وقته تو این،سایتم . اینجا فحش دادن.  تحقیرم کردن . بعضیا تعلیق شدن . بعضیا نشدن . ولی قبول کن محیط سمی داره.  اینجا اگه  از ضعفت تاپیک بزنی اولش ابراز دلسوزی میکنن ولی بعدش مسخرت میکنن . نقطه ضعفتو ب روت میارن . 

چرا چون اکثرا طرد شدن . به هر دلیلی . رفتاری بدی باشون میشه به هر د لیلی میان سر منو تو خالی میکنن. 

اینم از نجربه بهت گفتم . ک قضاوت نکنی .