مال ما هر روز میره تازه هفته دو بار هم یا باید شب بیاد بخوابه مادرش یا ما بریم چون پدرشوهرم فوت شده الان که تاپیک میزنم مادرش تو حال پذیرایی خواب تازه خونه هم جدیدا خریدیم دو تا کوچه بالاتر از مادرش خخخ ولی من معتقدم وقتی دعامون میکنه خیرش میاد تو زندگبمون به چشم میبینم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره عزیزم شوهر منم اینطور بود شاید افتضاح تر خیلی اذیت شدم الان بعد از 15 سال و بعد 10 سال پیش رفتیم یه منطقه دیگه بهتر شده چند وقت هم هست من دیگه نمیرم باهاش اونم خیلی کم میره اول ازدواج هنوز وابستگی هست
ناراحت میشم ولی چون وحشت اینو دارم دست منم بزور بگیره ببره پیششون😑 در همین حد که سر خونه خودمم خدا رو شکر میکنم.. و خودمو به چیزی غیر از شوهر مشغول میکنم.
ببین میان خونه مادرت چه خوشحالی اگه برعکس بود روزگار شوهرتو سیاه کرده بودی
من با خانواده شوهرم مشکلی ندارم ما بعد از ازدواجمون برای زندگی رفتیم یه شهر دیگه پدر من بعد از بازنشستگی خونمون رو فروخت اومد دوتا کوچه اونور تر از ما خونه گرفت خب اونام بیان اتفاقا خوشحالم میشم