2777
2789
عنوان

برای درمان بیش فعالی بچه از کجا باید شروع کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 50 پست

توروخدا دارو بهش نده اونا تا ابد روش تاثیر میزارن

من بچگی بیش فعال بودم متخصص گفت باید ۳ سال قرص بخورم خانوادم ۳ ماه بهم دادن ولی خودشون حتی گریشون گرفته بود بحالم

فقط ساکت بودم

مث چی غذا میخوردم و میخوابیدم

همین

و من با اینکه ادم خیلی لاغر خیلیی استخونی بودم یهو چاق شدم و اون اشتهای لعنتی ای که بهم داد تا ابد باهام موند

دهنم سرویس شد تا هیکلو درست کردم

بیخیال قرص

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلاااا نمیتونه ساکت بشینه مگه اینکه با گوشی ور بره شاید باورت نشه وقتیم داره تو گوشی فیلم میبینه خو ...

آفرین بهت که حواسد بهش هست پشت گوش نندار ببر اول مغزو اعصاب

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
توروخدا دارو بهش نده اونا تا ابد روش تاثیر میزارنمن بچگی بیش فعال بودم متخصص گفت باید ۳ سال قرص بخور ...

چرا میترسونیش میدونی گاهی بیش فعالی باعث قتل میشه؟دکتری که شما رفتی قرص مناسبی برات تجویز نکرده چرا گمراه میکنی آدمو

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
معلمش چی میگه؟از طرف مدرسه برگه ارجاع بگیر برای مرکز مشاورهاگه اختلال یادگیری هم داره برای اونم بگو ...

معلمش از لحاط درسی ازش راصی نیس میگه پیشرفت نمیکنه 

میگه تا سرمو بر می‌گردانم با بچه ها حرف میزنه

هرررروز باید خوراکی میل کنه چیپلت، کاکائو، بستنی ، اصن گوش نمیده

الان علائمش اینه؟؟

ببین

من بیش فعالی ک بودم علائم این بود که نمیتونستم درس بخونم اصلاتمرکز نداشتم

حتی همین الانم که کنکوریم نوک اتودم کج بشه میتونع حواسمو پرت کنه و بهترین راهش اینه حواس پرتیمو حذف کنم

اونموقعم انقد انرژی داشتم که نگو خیلی زیاد بود

غذام نمیخوردم

قرص فقط انرژیمو تخلیه کرد و پر غذا شدم

این بچه بیش فعال نیست عزیزم اگه پرخوره