2777
2789
عنوان

پسره خیلی خوشگله ولی هربار میرم مغازه اش یه جمله میگه اشکم در میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 95 پست
اصن مگه اسکناس پونصد تومنی هنوز هست؟😀😀فک کنم قرن ها تو کیف پولت بود

😂ن نیست 

کیف پولم ته کمد پیدا کردم داخلش نگاه کردم دیدم ۵۰۰ هست 

مال ۱۲,۱۳ پیشه

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

والا من یا اصلا کمک نمیکنم یا اگه کمک کنم یه چیز درست میدمبعدم اصلا کدوم گدایی هزار تومن می‌گیره من ...

وای اینو گفتی یاد ی چیزی افتادم چندین سال پیش بچه بودم 

ی آقایی که نیازمند بودن اومدن سر خاک عمه م بعد بهشون یک هزار تومنی بابام داد بهش بدم چون پول نقد دیگه نداشت بابام اون موقع هزار تومن پول دو تا چیپس بود به آقاهه دادم گفت بیا پسش بگیر یعنی ارزش فاتحه ی من همینقدره😑😂😭

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بخدا چند روز پیش دو سه تا انداختم پولدار نیستیم اصلا ولی هیچی نمیشه شوهرم اصلا نمیبره چندتا از پ ...

ن میشه چیزی خرید ن ب نیازمند داد به چ دردی میخوره 

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

دخترخوب مگه پونصدی هنوز وجودداره ؟؟؟چندروز پیش ۵تومن موند پیش داروخونه بهم نداد منم دیگه به روی خودم ...

چرا این مدلی هستید؟

چرا اینقدر راحت‌میزارید بخورن؟ چون کمه 

والا شما باعث میشید حق خوری براشون راحت بشه همه از زیاد شروع نمیکنن ک

بعدشم چرا برخورد برعکسه اونی‌ک بهش توهین شده‌منم درصورتی ک من نه توهین کردم نه هیچ پول‌کمی بوده اصن‌۱۰۰‌تک تومن باشه گفتم‌ بعدن‌حساب کن چرا رفتارتون اشتباهه

چرا این مدلی هستید؟چرا اینقدر راحت‌میزارید بخورن؟ چون کمه والا شما باعث میشید حق خوری براشون راحت بش ...

وای خدایی پسره حق داره مسخرت کنه گلم ناراحت نشیا

۵۰۰تومنی دیگه وجودنداره اصلا چجوری باهات حساب کنه

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
وای اینو گفتی یاد ی چیزی افتادم چندین سال پیش بچه بودم ی آقایی که نیازمند بودن اومدن سر خاک عمه م بع ...

واااای😂😂😂😂

مامان من یه بار چندسال پیش دو تومن داد به یه گدا اونم ب مامانم گفت خودت بیشتر به این نیاز داری😂😂😂😂

الان هم ب مامانم میگم یا کمک نکن یا درست کمک کن خدایی بخوام پولی بدم کمتر از پنجاه هزار تومن نمیدم نداشته باشم هم نمیدم 😂😂😂

خب خرید نکن دیگه من باشم از جلو مغتزش رد میشم میرم جای دیگ خرید میکنم

شما که اینو میگی بگو کار من اشتباه بوده ۵۰۰ تومن کفتم بعد حساب کنه؟پول خودم بوده وا خل درسته کمه ولی چرا بقیه اینجورین میخوان بگن خیلی باخنده ان؟ یا‌من خیلی خسیس ام ؟ درصورتی ک هم کمک‌میکنم هم هرشب ۳۰۰تومن فقط خرج اسنپ و خوراکی میشه جز غذا ها

یا مثلن میخوان بگن که اون پسره یا اون رفتارش کاره خوبی کرده؟ اومدم آروم شم اعصابم بخم ریخت با رفتار آدما 

عزیزم ۵۰۰ تومن چیزی نیست من تو اسنپ ۳ ۴ تومن هم نمیگیرم وقتی طرف نداره بدهولی وقتی همش میرم خرید ۵۰ ...

وای ۵۰۰؟؟؟؟خب حق دارن مسخره کنن

اخه ۵۰۰ چیه بابا

من خودم خسیسم اونجوری نیس بگم دل گنده ام

ولی زیره ۱۰هزار اصن پوله تو این مملکت؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا این مدلی هستید؟چرا اینقدر راحت‌میزارید بخورن؟ چون کمه والا شما باعث میشید حق خوری براشون راحت بش ...

اولا که اون آقا با صد تا از این پونصد تومنیها هم که اضافه بگیره پولدار نمیشه 

بعدم شما با کارت برو خرید اگه این همه حساسی