2777
2789
عنوان

شوهرتون هر روز بره خونه مادرش ناراحت نمیشین

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 83 پست
خیلی کمه روزانه دیدن پدر و مادر چیز خاصی نیست نمیدونم چرا همه جبهه گرفتن ازدواج کرده به اسارت گرفته ...

نه الان این بنده خدا به اسارت گرفته شده زن گرفته چکار خونه ی مامانش میموند دیگه

صبح تا شب میره خونه ی مامانش زن گرفتنش چی بوده پس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه الان این بنده خدا به اسارت گرفته شده زن گرفته چکار خونه ی مامانش میموند دیگهصبح تا شب میره خونه ی ...

زن گرفتن بخشی از زندگیه برای تکامل و سر زدن به خانواده و جایی که مسبب وجودش شدن بخشی از وجود و حیاتشه اصلا نمیشه گفت چون زن گرفته دیگه ریشه شو باید قطع کنه 

Lilypie Premature Baby tickers
حرف حق👌اون محبت رو تو خونه جدید ندارن چون زن همش انتظار داره همش توجه میخواد همش قانون وضع میکنه و ...

اتفاقا مادر شوهر من هیچ محبتی نداره. بچه هاشو مدیون خودش بار آورده فقط. 

توی تمام جملاتی که به بچه هاش میگه فحش و بد بیراهه. کدوم محبت. 

اتفاقا مادر شوهر من هیچ محبتی نداره. بچه هاشو مدیون خودش بار آورده فقط. توی تمام جملاتی که به بچه ها ...

بهتون پیشنهاد میکنم کتاب سارا رو بخونین خیلی عالیه اونوقت متوجه میشین که هیچ کس با شما نه کاری داره نه خصومتی و خوشبختی فقط خودتون میتونین برای خودتون رقم بزنین و اون زمانه هم که همسر و هر کسی خودش سمت شما بیشتر میاد هر چی گله و شکایت بیشتر کنین بزرگتر میشه و خودتون بیشتر اذیت میشین

من الان گفتم به هیچ عنوان نباید بره؟؟؟ هر چیزی به جای خود

میدونی چیه نظرتون محترمه ولی ادمها باهم متفاوت هستن و در زندگی مشترک باید به اختلاف سلیقه ها و خواسته های همدیگه احترام گذاشته بشه وگرنه خودمون ضربه میخوریم انتقام و جنگ و دعوا باعث استحکام خانواده نمیشه این خانم بجای اینکه پرش کنیم که معترض بیشتر بشه به شوهرش باید کمکشون کنیم ارامش در زندگی شون بیشتر بشه

اتفاقا مادر شوهر من هیچ محبتی نداره. بچه هاشو مدیون خودش بار آورده فقط. توی تمام جملاتی که به بچه ها ...

من فقط اینو بهتون بگم من ۱۸ ساله ازدواج کردم تجربه های زیادی پشت سر گذاشتم کلی کتاب و روانشناسان مختلف رو دنبال کردم اگه زندگیتونو دوست دارین اینو بدونین اونیکه وفادار به خانواده باشه به زن و بچش هم وفادار تره خانواده هر کسی خط قرمز اون شخصه مرد و زن نداره اگه بجای تمرکز رو اینکه همسرتون زیاد اونجاست روی پیشرفت و اگاهی خودتون کار کنین خودش ناخوداگاه به سمت شما بیشتر میاد 

فرض کنین به جای رفتن روزانه خونشون میرفت با دوستاش بازی و تفریح باور کنین اون بد اعتیادیه تایم نداره اعتراض کنی گارد سختی میگیرن و......

عاشق خودتون باشین و به خودتون سخت نگیرین

موفق و خوشبخت باشین