من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از کجا مطمئنی گلم باید برین متخصص مغز و اعصاب کودکان در شهرتون و ارزیابی و تست بشن بیش فعالی تمرکز ندارن یادگیری نکات بخاطر عدم تمرکز مشکل هست بعضی ها تو کودکی لکنت هم دارن البته متفاوت هست ولی علائم بیش فعالی فقط شلوغی بیش از اندازه نیست
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
از غذاش شیرینی کاکائو قهوه ماکارونی زعفرون پنیر صبحونه پیتزا و هله هوله نمک و.... رو باید حذف یا مدیریت کنی بعد یک هفته متوجه میشی چقدر آروم شده بزن نت غذاهای ممنوع بیش فعالی و مناسب بیش فعالی هر کاری میکنی بهش دارو نده
اول تخلیه کامل انرژیش و پر کردن وقتش . فرستادنش به کلاسای ورزشی خصوصا ورزشای شرقی که اخلاق مدار هم هستن . فراهم کردن شرایطی که روزی چند ساعت با خاک یا اب بازی کنه . انجام بازی های مختلف حرکتی و تمرکزی . کم کردن مصرف کافئین و شکلات . وقتی اینا خوب مطمئن شدیم جواب نمیده مشاور . مرحله هزار و یکم وقتی هزارتای قبلی جواب نداد دکتر و دارو
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚