2777
2789
عنوان

باورتون میشه نه میلیون صد رفتین هایپر مارکت فقط چرت پرت خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4628 بازدید | 141 پست
دوباره شروع شد اینجا عزیزم ادماش تو کره دیگه زندگی میکنن میرن ۱۰۰ تا چی میخرن میشه صد هزارتومن . بس ...

همه اینها بستگی به سبک زندگی افراد ددرامدشون داره..یکی که درامد کل خانواده ۱۰/۱۲تومنه مشخصه که وقتی بره خرید نهایت ۵۰۰ تومن خرید کنه‌‌ . تنقلاتش همون کیک دوقلو وبیسکوییته..دیگه از خیلی از جیزها مجبوره چشم‌پوشی کنه.یکی هم‌حقوقش ۷۰/۸۰ تومنه براش خیلی عادیه که بره ۵میلیون خرید کنه برگرده.خریدهاشم قطعا متفاوته

پارسا پسرمامان😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بودم اینارو بجای تنقلات،مایع شوینده و پودر لباسشویی و شامپو میخریدم که خراب شدنی نیستن.حبوبات میخ ...

منم همیشه بن خرید میدن میزاریم جمع میشه باهاش روغن و  مایع لباسشوی و شامپو و صابون و ازین چیزا میخریم تنقلات اصلا ازش نمیخریم چیزای اصلی رو فقط 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا کدوم اداره ای ۵ تومن بن دادن؟ خوش بحالتون هرماه ۵ میدن؟ بما ماهی ۱ تومن بن میدن

به ما همون یه تومن هم نمیدن 🙃. اطرافیان فک میکنن نونمون تو روغنه ولی برعکس

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

ما اصلا تنقلات نمیخریم 🙃😃

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

من هر ماه میرم فروشگاه خرید

با پوشک ماهیانه بچه نزدیک ۲ تا دو نیم میشه

البته من فقط نیازای اون ماه رو می خرم

اگه ببینم چیزی تو خونه هست نمی خرم

تنقلات سعی می کنیم اصلا نگیریم

مثلا دیشب فقط دو تا شیر کاکائو و یه کشکام واسه پسرم گرفتم

در عوض تنقلات ماهیانه پسته و بادوم و آجیل و مغزیجات می گیریم

ولی گاهی پسرم هوس تنقلات کنه از مغازه می گیرم

و شیر پاکتی برای مدرسش رو از عمده فروشی جدا می گیرم

چکارست شوهرت؟

تو خودروسازیه

منم عین توام.هر چی ام نمیخرم.ماهی ۲۰ تا بالا خرج میکنم😭

من به سلامتی خیلی اهمیت میدم و روغن زیتون و پسته و میوه و سبزی توی چرخه مواد غذاییم باید باشه.واسه همین حساب شده خرج میکنم که به همه چیز برسه.

مثلا یه ماه گوشت و ماهی و مرغ میخرم که واسه دوسه ماه میمونه.ماه بعد چندکیلو روغن زیتون میخرم که بمونه چندماهی.یه ماه حبوبات زیاد میخرم واسه چندماه.اینطوری میشه که مدیریت میکنم چیزایی که میخوام داشته باشم هرماه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲