2777
2789
عنوان

باورتون میشه نه میلیون صد رفتین هایپر مارکت فقط چرت پرت خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5068 بازدید | 142 پست
خوش بحالتون این حکومت عدالتش مفت خوریش مال شماست

عزیزم این چ طرزصحبت کردنه خب هرکسی یه جایگاهی داره یکی زحمت میکشه سالها درس میخونه که بالاترین جایگاه وداشته باشه شما حالا یه بن کارت واسش زیادی میبینید یکی دو کلاس سواد نداره وفقط تن پروری کرده خورده وخوابیده وبه بقیه حسودی میکنه میخوادمثل بقیه باشه .من قبول دارم الان همش شده پارتی بازی وحق خوری ولی اینجوری نباید مردم وقضاوت کنی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این چ طرزصحبت کردنه خب هرکسی یه جایگاهی داره یکی زحمت میکشه سالها درس میخونه که بالاترین جایگا ...

ناراحت نشو...ببخشید همسرتون توی پتروشیمی و شرکت نفت شاغلن؟ 

پارسا پسرمامان😍

ببخشید اسی تو تاپیکت میزارم

کسی کفش کتونی سایز ۴۰ نداره بده من بپوشم واقعا توان خریدن ندارم کهنه هم باشه اشکال نداره ممنون میشماطراف تهرانم

دمه عیده لباس بچهاتونم اگه اضافه داشتید نمیخاییید بدید بمن خدا عوضشو بده

عزیزم این چ طرزصحبت کردنه خب هرکسی یه جایگاهی داره یکی زحمت میکشه سالها درس میخونه که بالاترین جایگا ...

ن والا کنار پارتی بازی خیلیا هم خودشون پیشرفت کردن چقدر از روستایی ها الان تو شغل ها و سمت های بالان ک قبلا تو روستا خان حتی نمیزاشت اینا درس بخونن هرکسی تلاش کنه پیشرفت خواهد کرد الان فامیلای شوهر منو بیا ببین اونقدر پیشرفت کردن از ی روستای ساده فقیر ک الان با شاه فالوده نمیخورن در این حدن 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا برا ادم بخاد هر راهی باز میشه

منم با بدبختی درس خوندم فوق لیسانس دانشگاه سراسری خوندم اخرم هیچی نشدم 😔😞

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
عزیزم چرابستگی به شهرتون داره وجایی که میری من شهر مامانم اینا قیمت هاش خیلی فرق میکنه باشهر خودمون ...

مگه میشه؟ خب قیمت روش زده

بعدم میبینی اینقدر گرونه از شهر مامانت خرید کن

خدا لعنتشون کنه