وای دقیقا منم دیروز دوسه تا آدامس دوتا اسکاج دوتا شیر یه پاک کننده اجاق یه نرم کننده دست یه بسته کوچیک کشمش و یه بسته کوچیک جوپرک شد ۷۰۰ اصلا ادم می مونه
عزیزم این چ طرزصحبت کردنه خب هرکسی یه جایگاهی داره یکی زحمت میکشه سالها درس میخونه که بالاترین جایگاه وداشته باشه شما حالا یه بن کارت واسش زیادی میبینید یکی دو کلاس سواد نداره وفقط تن پروری کرده خورده وخوابیده وبه بقیه حسودی میکنه میخوادمثل بقیه باشه .من قبول دارم الان همش شده پارتی بازی وحق خوری ولی اینجوری نباید مردم وقضاوت کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوباره شروع شد اینجا عزیزم ادماش تو کره دیگه زندگی میکنن میرن ۱۰۰ تا چی میخرن میشه صد هزارتومن . بسه تو روقران . همه چی گرونه . خیلی گرونه . واقعا دیگه جایی برا این حرفا نیست .
عزیزم این چ طرزصحبت کردنه خب هرکسی یه جایگاهی داره یکی زحمت میکشه سالها درس میخونه که بالاترین جایگا ...
ن والا کنار پارتی بازی خیلیا هم خودشون پیشرفت کردن چقدر از روستایی ها الان تو شغل ها و سمت های بالان ک قبلا تو روستا خان حتی نمیزاشت اینا درس بخونن هرکسی تلاش کنه پیشرفت خواهد کرد الان فامیلای شوهر منو بیا ببین اونقدر پیشرفت کردن از ی روستای ساده فقیر ک الان با شاه فالوده نمیخورن در این حدن
عزیزم این چ طرزصحبت کردنه خب هرکسی یه جایگاهی داره یکی زحمت میکشه سالها درس میخونه که بالاترین جایگا ...
خدا برا ادم بخاد هر راهی باز میشه
منم با بدبختی درس خوندم فوق لیسانس دانشگاه سراسری خوندم اخرم هیچی نشدم 😔😞
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی