سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تجربه ی شخصی خودم اینه ذکر استغفرالله.. رو زیاد بگو با خلوص نیت راه برات باز میشه انشاءا..البته یه ...
نتیجه دیدین؟ حاجتتون ممکن شده؟
فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
نمیدونم والا چه غلطی کردم که انقدر سنگینه باز با استغفارو نماز شب نمیره:/😭😭😭
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
مهربونم هنوز خدا هست و درمان درد های ما هم به دست خداست خودش هم میدونه هم میتونه
میگن از رگ گردن نزدیک تر و از مادر مهربونتره
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینو از مرحوم آیت ا.. بهجت دیده بودم میگفتن استغفار باعث بخشیده شدن گناهاتون میشه و راه براتون باز میشه ..
حاجت نداشتم که بگیرم عزیزم ولی مشکلات همینجور کمتر میشد و خدا انگار کارها رو آسونتر میکرد برامون ..امتحان کن ضرر نداره ولی هرکاری میکنی با خلوص نیت باشه
لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو میشناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
اینو از مرحوم آیت ا.. بهجت دیده بودم میگفتن استغفار باعث بخشیده شدن گناهاتون میشه و راه براتون باز م ...
ممنونم التماس دعا مهربونم
1
5
10
15
20
25
30
35
40