2777
2789

:( هدچی میدوئم نمیرسم 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

یکم وایستا استراحت کن ، اون وسط استراحت کردن یکم برای بقیه دعا کن خدا زودتر خواسته خودت رو میده ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

تجربه ی شخصی خودم اینه ذکر استغفرالله..  رو زیاد بگو با خلوص نیت راه برات باز میشه انشاءا..

البته یه جاهایی هم خدا صلاح نمیدونه خواسته ی بنده شو برآورده کنه 

انشاءا.. بهترینها برات رقم بخوره گره از کارت باز بشه منم دعا کن

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه ی شخصی خودم اینه ذکر استغفرالله.. رو زیاد بگو با خلوص نیت راه برات باز میشه انشاءا..البته یه ...

نتیجه دیدین؟ حاجتتون ممکن شده؟

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

نمیدونم والا چه غلطی کردم که انقدر سنگینه باز با استغفارو نماز شب نمیره:/😭😭😭

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
نمیدونم والا چه غلطی کردم که انقدر سنگینه باز با استغفارو نماز شب نمیره:/😭😭😭

الهی درکت میکنم عزیزم منم میگم شاید یکیو کشتم خودم خبر ندارم 

میگن حدیث کسا معجزه میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الهی درکت میکنم عزیزم منم میگم شاید یکیو کشتم خودم خبر ندارم میگن حدیث کسا معجزه میکنه

خخخ فداتشم 😓😓🥰🥰😁😁تو اوج غمو غصه خندوندیم راست میگیاا

خخخ فداتشم 😓😓🥰🥰😁😁تو اوج غمو غصه خندوندیم راست میگیاا

خدا نکنه  الهی همیشه بخندی 

مهربونم هنوز خدا هست و درمان درد های ما هم به دست خداست خودش هم میدونه  هم میتونه 

میگن از رگ گردن نزدیک تر و از مادر مهربونتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینو از مرحوم آیت ا.. بهجت دیده بودم میگفتن استغفار باعث بخشیده شدن گناهاتون میشه و راه براتون باز میشه ..

حاجت نداشتم که بگیرم عزیزم ولی مشکلات همینجور کمتر میشد و خدا انگار کارها رو آسونتر میکرد برامون ..امتحان کن ضرر نداره ولی هرکاری میکنی با خلوص نیت باشه

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
اینو از مرحوم آیت ا.. بهجت دیده بودم میگفتن استغفار باعث بخشیده شدن گناهاتون میشه و راه براتون باز م ...

ممنونم التماس دعا مهربونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم التماس دعا مهربونم

حاجت روا باشی عزیزم ، محتاجم