2777
2789
قربونتمن خودم همیشه صبح بیدار میشم دود میکنمشماهم صبح دود بدی بهتره ولی حالا به هر دلیلی نتونستی زما ...

حتما امتحان میکنم . 

بعد ی سوال . همسرم وقتی میخوابه شبا یهو دستش ی تکون میخوره میپره بالا دلیلش نمیدونید چیه ؟ 

خودش متوجه نمیشه کنارش میخوابم متوجه میشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام. خدا قوت.  همین طلوع و غروب خورشید معجزس، چون کسی جز الله در اون دخل و تصرف نداشته و نداره....

آیا باز منکر معاد هستن؟

خدا نزدیک و نشونه هاش نزدیکتر ..... تفکر و تعقل و عبادت الله و انجام نماز های واجب و سایر احکام ضرورت داره.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

ببین یکی از فامیلامون خیلی ازم بدش میاد خیلی پشت سرم حرف میزنه چیزایی که حتی خنده ام میگیره وقتی می ...

دقیقا همینطور هس

بارها دیدم شوهرش منو مقایسه میکنه با اون

اگه واقعا از سر عقده حقارتش باشه و خود کم بینی یلدا حلالش میکنم 

😑🤦‍♀️عرض کردم موجودات ماورائی از لحاظ انرژی در سطح پایینی هستن حرف زدن راجبشون تاثیر بدی روی روحیه ...

متوجه شدم ، خب مثلا فرشته موجود ماورایی هست اما سطح انرژی بالایی داره ، اما ج ن یا شیطان سطح انرژی پایینی داره ..میگم بستگی داره کدوم رو بخواهید جذب کنید .. پاکی رو بخواهید جذب کنید یا پلیدی رو .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
دقیقا همینطور هسبارها دیدم شوهرش منو مقایسه میکنه با اوناگه واقعا از سر عقده حقارتش باشه و خود کم بی ...

متأسفم برای چنین شوهرهایی که باعث میشن زنهاشون حسود و عقده ای بشن.. اینجور مردا خاله زنک و ریزبین هم هستن.. شوهر این فامیل ما اینجوریه جوری سر خانومش با تحقیر داد زد من دلم براش سوخت با اینکه خیلی بهم بدی کرده بود 

متأسفم برای چنین شوهرهایی که باعث میشن زنهاشون حسود و عقده ای بشن.. اینجور مردا خاله زنک و ریزبین هم ...

ببین شوهرش مرد خوب و تحصیل کرده ایی هست

و خیلی احترامش رو داره

ولی از بس میناله یبار بهش گفت تو چرا همه جات درد میکنه چرا شیلا هیچ وقت هیچیش نیس

یا میگه چرا از همه ناراحت میشی شیلا رو ببین چه خندونه 

البته حق داره شوهرش خیلی ادایی هست خانومش