2777
2789
اره میتونه مسافر زمان هم باشه با علم پیشرفته،یا هم از یه دنیای دیگه یا سیاره دیگه اومده باشه،چون میگ ...

آره منم میگم احتمال داره اصلا زمینی نبوده باشه،خداوند انقدر بزرگه که هیچ غیر ممکنی وجود نداره

بلندترین فریاد من سکوت من است...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما خودت چطوری؟حال دلت بهتر شده؟؟؟تاپیکاتو دنبال میکنم

مثل همیشه هستم ن خوبم ن دیوونه فقط دارم نفس میکشم فداتشم عزیزدلمی😚😚

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
همون دیگه میگم ناخودآگاهت اثر گذاریش بالاس

شما که بلدی تعبیر میتونی تعبیر این خوابمو بگی لطفا خواب دیدم یکی از دندونهای نیشم لق شده هی به شوهرم میگم لقه میخواد بیوفته زیرش انگار دندون داره نکنه دندون شیرین داره میوفته هی میگه نه باب دندون شیری کجا بود خیلی راحت جداشد ویه دندان دیگه زیرش بود

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
اره بابا حرف آدمای بزرگ رو باورنمیکنن چ برسه ب بچه،هرچند سنتون اونقدراهم نبوده ک فک کنن توهم زدینآدم ...

نمیدونم ولی خیلی حس خوبی بود هنوزم جلوی چشامه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
مثل همیشه هستم ن خوبم ن دیوونه فقط دارم نفس میکشم فداتشم عزیزدلمی😚😚

الهی همیشه سالمو شادباشی و انرژی خوب ب بچه ات بدی،

منم تمام سعی مو میکنم بخاطر بچه هام شادباشی و زندگی کنم،ولی اگه بذارن

میدونستید اکه با خوندن این چیزا وحشت کنید طوری که روانتون اسیب ببینه کار حرامی انجام دادید ؟ چون به ...

تاپیک که عمدا ساخته نشده یا بهش طلسم نخوندن که 

من وحشت نمیکنم با این تاپیکا 

ولی ندرتاً یه چیزایی احساس میکنم در وقتی که خودم جواب کاربرهایی رو میدم ( جواب هایی نظیر سوره و ادعیه ی شرعی باطلی ، دستور انتقام شرعی ، و ... میدونی چرا چون برای خود من مدام دعا میگیرن و شبی نیست که با دعاهای شرعی نخوابم ( مثلا شبها قبل خواب ۳ بار سوره ی توحید میخونم ، ذکر یامُجیب ۱۰۱ بار ، آیه ی فَسَیَکفیکَهمُ اللهُ و هو السمیع العلیم : خیلی زیاد کمکم میکنن آسودم بخوابم ) 

من خودمو عرض میکنما کاری با باقی کاربرا ندارم 

مثلا کاربری هم مثل من گرفتاره میگفت سینمایی ملک سلیمان رو نگاه میکردم و تو خونه حسشون میکردم ( ۳ ساله فهمیده در تمام اون ۱۰ سال زن عموش بختشو میبسته با رفتن پیش جادوگرا

تاپیک که عمدا ساخته نشده یا بهش طلسم نخوندن که من وحشت نمیکنم با این تاپیکا ولی ندرتاً یه چیزایی احس ...

عزیزم فیلمای ترسناک رو گفتم طلسم باز دارن 

استارتر که کار طلسم نمیکنه.  بعدشم منظورتون رو متوجه نشدم گفتین به عمد ساخته نشده . چون عمد یا غیر عمدش اصلا ربطی نداره کلا اینجور تاپیک ها چون درباره اجنه و اینها صحبت میشه باعث میشه انرژی منفی سنگینی روی طرفی که میخونه بیفته حالا یکی روحش قویه دیرتر روش اثر میزاره. یکی روحش ضعیفه دچار وحشت میشه و حتی نمیتونه بره دستشویی وقتایی که خونه تنهاست با یاداوری این خاطرات انرژی بدنش میفته . اثرش به وضوح دیده نمیشه.  وقتی به روح و روان آدم صدمه بزنه خب مسلما گناهه ادامه دادنش . 

مهم خودتی ک باور داریو ازش حس خوب میگیریباز خوبه تورو باخودشون نبردن😉

میبردن بهترازاین زندگی بودحقیقتا😂😂

الهی همیشه سالمو شادباشی و انرژی خوب ب بچه ات بدی،منم تمام سعی مو میکنم بخاطر بچه هام شادباشی و زندگ ...

فداتشم قشنگم سعی میکنم بخاطرپسرم حداقل ظاهری شاد باشم!

دعای علوی مصری چی بود گلم؟برای چی هست؟؟؟

دعایی است عظیم الشأن از امام زمان ( عج ) که در خواب به سید محمد بن علی حسینی علوی مصری یاد داده و بینهایت موثر است در رفع شداید دنیوی و دفع گرفتاریهای سخت 

دستورش اینجوری شب جمعه غسل جمعه کن و نماز شب بخوان بعدش دعای علوی مصری را بخوان ( طولانیه ۳ برابر دعای کمیله ) و بعد نماز صبح بخوان { دعا باید قبل از اذان صبح تموم شده باشه ) 

در روز سعد بخوان ( روز نحس نباشه : روز نحس شامل : روز قمر در عقرب و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ) 

دعای علوی مصری در مفاتیح الجنان نیست ولی در برنامه ی بازار هست ( برنامه ی دعای علوی مصری ؛ در قسمت تنظیمات : فونت بزرگ یا بزرگتر رو انتخاب کن چشات اذیت نشه 

اسم کسی رو قبل دعای علوی مصری نبر ( نبر ) چون ۱ درصد بیگناه باشه برمیگرده به خودت

طلسم باز دارن یعنی چی ؟

استادی میگفت که توی بعضی از این فیلم های ترسناک که میسازن از طلسم باز استفاده میکنن . نمیدونم جقدر در رابطه با رسانه های غربی و شیطان پرستی اطلاعات دارین .  توی اون موسیقی یا صداهای ترسناکی که تو فیلم استفاده میشه یه طلسمی میزارن که وقتی طرف فیلم نگاه میکنه بواسطه ی اسپیکر گوشی اون طلسمه توی فضا پخش میشه . بعد پای انرژی منفی و در موارد جدی تر و حاد تر موجودات به خونش باز میشه. طرف به مرور زمان دجار دلتنگی. ترس . حال بد و پرخاشگری و بی‌حوصلگی میشه .