من خودم خیلی اذیت شدم همونطور که نوشتم از وقتی دیگه فیلم ترسناک نمیبینم و ترک کردم حالم خیلی بهتره . شبا دیگه تو خواب گریه نمیکنم و کمتر با ترس بیدار میشم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😑🤦♀️عرض کردم موجودات ماورائی از لحاظ انرژی در سطح پایینی هستن حرف زدن راجبشون تاثیر بدی روی روحیه ...
عزیزم به نظرم شما اشتباه میکنید تو دنیا خیلی موارد منفی وجود داره نمیشه همه چیز رو به حال خودش رها کنیم .مثلا نمیشه راجب فقر ،اعتیاد و هزاران نکته منفی حرف نزد یا فکر نکرد اونوقت چطور حلشون کنیم ؟حتی قانون جذب اصلی حرف شما رو تایید نمیکنه چون جذب با احساس منفی و مثبت اتفاق میفته نه با حرف زدن درمورد یه موصوع یا فکر کردن ♥️
بذار راحت بگم بتونم ازت کمک بگیرم دختر زیبایی نیست و میشه گفت اکثر رفتاراش بخاطر ظاهرشهمن همه میگن خ ...
ببین یکی از فامیلامون خیلی ازم بدش میاد خیلی پشت سرم حرف میزنه چیزایی که حتی خنده ام میگیره وقتی می شنوم خیلی درگیر منه.. با خودم میگفتم چشه این آدم من حتی باهاش رفت و آمد هم ندارم ولی عاشق اینه که سر از کارم دربیاره.. تا اینکه یکبار بچه ش یه مشکل درسی داشت من جوابشو بهش گفتم و اون خانوم جواب اشتباه رو به بچه ش گفت .. یهو شوهرش با یه لحن تحقیر آمیزی دعواش کرد که همینم تو بلد نیستی .. شوکه شدم و دلم براش سوخت و گفتم شاید علت حسادتاش همین رفتارا و تحقیرهای شوهرشه.. توی برنامه زندگی پس از زندگی یه خانوم بود که میگفت وقتی کسی بهم فکر میکرد یا درموردم حرف میزد یهو خودم اونجا حاضر میشدم .. میگفت که یکی از دخترای فامیلمون داشت میگفت بهتر که فلانی مرد.. میگفت خیلی تعجب کردم از حرفش که چطور به مرگ من راضیه یهو بهم نشون دادن که همیشه خانوادش منو کوبیدن توی سرش.. موقعیت خودمو، موقعیت شوهرمو و اون چقد اذیت میشده از این حرفا ، بخاطر همین همونجا بخشیدمش.. حالا سوای اینا ،آدم باید خودش مراقب باشه که حرف و مقایسه ی دیگران نباید انقد براش مهم باشه که تبدیل به یه آدم حسود و عقده ای بشه و سعی در رشد خودش داشته باشه