2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من پسرم گرفت اول با تب و گلو درد شروع شد بعد کل بدنش کهیر ریخت بیرون بردیم دکتر گفت علائم جدیدش تو بچه ها کهیره از فرداش گوش درد شدید و عفونت گوش گرفت باز بردیم دکتر و دارو گوشم داد بعدش خودم گرفتم فقط سرفه خشک دارم و صدام در نمیاد ولی بقیه علائمو ندارم خلاصه یه هفته س درگیریم خوبم نشدیم 

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
والا من پسرم گرفت اول با تب و گلو درد شروع شد بعد کل بدنش کهیر ریخت بیرون بردیم دکتر گفت علائم جدیدش ...

م خواهرم گرفته علائمش با پسر تون فرق داره یکم. البته ما همیشه ویروس داریم بخاطر مدرسه خواهرم.  کلاس اولیه.  علائمش شبیه سرما خوردگی و آنفولانزا ست.  من خودم ک بینی م زخم شده داخلش و خشک شده... . . 

م خواهرم گرفته علائمش با پسر تون فرق داره یکم. البته ما همیشه ویروس داریم بخاطر مدرسه خواهرم. کلاس ...

پسر منم از مدرسه گرفته چندمین باره که خودش میگیره منم مریض میکنه ولی این سری خیلی شدید بود

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
پسر منم از مدرسه گرفته چندمین باره که خودش میگیره منم مریض میکنه ولی این سری خیلی شدید بود

والا مال ما همیشه بد بوده ویروس روی بدن مون. فقط این دفعه  خشکی بینی و خون ریزی  داشتیم همراه با تب و.......