2777
2789
عنوان

برای برگشت معشوق چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 100 پست
اگه بوده باشم چی میشه

پسر جماعت جنبه نداره اگه تو بوده باشی همون اولشم نقش یه ادم رویایی رو بازی میکرده الانم بری بازیت میده 

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

ببین هر کاری کردی بیا بهم بگو ....حساس شدم ببینم نتیجه چی میشه 🥴

اول میخوام یکم ذهنمو اماده کنم اقدام کنم🫠باید جسور بشم..

حتما میگم بهت

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی خب اولین راه پروف باشه بهتره ...که سنگ رو یخ هم نشی! شاید خودش اومد جلو بهترت شد

اخه ۲ سال گذشته شاید طرف این چیزارو ب خودش نگیره و فک کنه اسی دلتنگ یکی دیگست اینطوری اوضاع بدتر میشه

پروف و اینا یکم بچگانه اس باید مث دوتا انسان بالغ باهم صحبت کنن

التماسی هم درکار نباشه اسی خیلی محترمانه حالشو بپرسه اگ اون اقا اشتیاق داشت راجب خواسته اش بهش بگه اگ نه هم در حد احوال پرسی قضیه رو نگه داره

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

پسر جماعت جنبه نداره اگه تو بوده باشی همون اولشم نقش یه ادم رویایی رو بازی میکرده الانم بری بازیت می ...

اره من شروع کننده بودم ولی میدونی چیه من خیلی اذیتش کردم توی رابطه بودیم خیلیی وگرنه شاید میتونست پسر خوبی باشه

البته بیشتر بدیاشو یادم رفته الان ففط خوبیاش یادمه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

اخه ۲ سال گذشته شاید طرف این چیزارو ب خودش نگیره و فک کنه اسی دلتنگ یکی دیگست اینطوری اوضاع بدتر میش ...

به نظرت بزارم سر یه مناسبتی چیزی بهش پیام بدم که مثلا بگم میخواستم فلان چیزو تبریک بگم؟ یا مسخرستتت

فقط بگم چند روز بود بهت فکر میکردم گفتم حالتو بپرسم؟

نیت کردم گلی

بله

شانس با شما یار است، زیرا کارت شعبده باز نشان می دهد که شما راه و روش درست انجام هر چیزی را می دانید. تلاش شما حتما به نتیجه می رسد. برای اطمینان از این موضوع، وقت خود را صرف یادگیری و تمرین مفاهیم مورد نیاز کارتان کنید. سپس، خواهید دید که شانس چگونه در خانه تان را می زند.

میدونم دلتنگی ولیپسرا نمیتونن دلتنگیشو‌ن رو پنهون کنن اگه دلتنگ بود حتما یه حرکتی میزد دوساللللل دیگ ...

اخه خیلی مغروره:( یعنی میگی منو فراموش کرده؟

اره من شروع کننده بودم ولی میدونی چیه من خیلی اذیتش کردم توی رابطه بودیم خیلیی وگرنه شاید میتونست پس ...

حس میکنم خودتو گول میزنی ! فقط میخوایش

تایم کاتتون بیشتر از دو ساله پیام نده واقعا اگه قبلشه باز اوکیه 

اخه ۲ سال گذشته شاید طرف این چیزارو ب خودش نگیره و فک کنه اسی دلتنگ یکی دیگست اینطوری اوضاع بدتر میش ...

اخه خیلی لذت بخشه که ببینی حالت براش مهمه و چکت می کنه! پروفایلت باعث میشه غرورش رو بزاره و کنار و پیام بده! میگم حالا یکی دو روز که فرقی نمی کنه ...یکی دو روز پروف کنه شاید جواب داد ...عشقولانه تر میشه😍

حس میکنم خودتو گول میزنی ! فقط میخوایش تایم کاتتون بیشتر از دو ساله پیام نده واقعا اگه قبلشه باز اوک ...

نه هنوز دوسال نشده البته بگم تا پارسال باهم ارتباط داشتیم چندبار تا پای برگشتنم رفتیم ولی باز نشد

نه هنوز دوسال نشده البته بگم تا پارسال باهم ارتباط داشتیم چندبار تا پای برگشتنم رفتیم ولی باز نشد

خب میتونی پیام بدی 

به نظرت بزارم سر یه مناسبتی چیزی بهش پیام بدم که مثلا بگم میخواستم فلان چیزو تبریک بگم؟ یا مسخرستتتف ...

نه سر مناسبت یطوریه

بهش پیام بده بگو حالت چطوره خواستم جویای احوال ی دوست قدیمی بشم

ولی اینم در نظر بگیر شاید تو رابطه باشه

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید