2777
2789
عنوان

برای برگشت معشوق چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 98 پست
کلا از همه جا قطعش کنچک نکن اصلااااپیام ندهزنگ نزنپیگیر نباشگریه داری گریه کن، اما سمتش نروبندازش از ...

نمیشه.به والله که نمیشه.این تاپیکو دیدم جیگرم داره آتیش میگیره.از درون دارم می‌سوزم.میگن از هزاران هزار نفر آدم فقط یه نفرشون عشق رو تجربه میکنه.من تجربه کردم.با اینکه دیوانه‌وار عاشق هم بودیم ولی متأسفانه متأسفانه خیلی ناجوانمردانه از هم جدا شدیم.تحت هیچ شرایطی نمیتونم ازش دلگیر باشم بخاطر اینکه منو تو اوج رسیدنمون ترک کرد.نمیدونم چه حسی هس که دارم ولی مطمئنم یجایی بعد از چندین سال بازم سر راه هم قرار میگیریم.اینو تو عمق وجودم حس میکنم.

خیلی سخته واقعا تک ب تک چیزایی ک گفتی رو درک میکنم اولش خیلی سخت گذشت بهم خیلی ولی ارزششوداشت اون مر ...

بااون چیکار کردی؟ داستانتون تمام شد؟ یابهم برگشتین؟

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه.به والله که نمیشه.این تاپیکو دیدم جیگرم داره آتیش میگیره.از درون دارم می‌سوزم.میگن از هزاران ه ...

من اگه مطمئن نبودم این روش جواب میده نمیگفتم

خصلت مردا این هست که تا رها نشن نمیان

میشه

هر روشی امتحان کنی موقتی هست

این تنها روش تضمینی هست

ازدواج کردیم باهم

عزیزم خوشبخت بشی

چطوری برگشتین بهم؟

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من اگه مطمئن نبودم این روش جواب میده نمیگفتمخصلت مردا این هست که تا رها نشن نمیانمیشههر روشی امتحان ...

5 ساله که جدا شدیم.بدترین لحظات عمرم رو تجربه کردم.مطمئنم هنوز شمارمو داره.منو چک میکنه.در جواب پروفایلام حتی اگه یه تصویر ساده باشه،با یه تصویر دیگه جواب میده.بیوگرافی‌هامو چک می‌کنه و تو بیوگرافی های خودش جواب می‌نویسه،هرچند خودش نمیدونه من شمارشو دارم یا پاک کردم،ولی این همه چک میکنه و مطمئنم هنوز بیشتر از هرکس و هرچیز دوسم داره ولی دریغ از یک پیام.کاش می‌فهمیدم علتش چیه.کاس فقط یه دلیل میگفت تا آخر عمرم قانع میشدم،نه اینکه از درون بشکنم.

عزیزم خوشبخت بشیچطوری برگشتین بهم؟

فدای تو بشم انشاالله قسمت خودت ما ۸ماه دورشدیم ازهم بعدش من باالتماس وناله خودم باخودم حرف زدن تو واتساپش توگفتگومون اینطوری کاری کردم ی کلمه ی کلمه جواب میدادسعی کردم ارتباطو برگردونم چون ما کم کم سردشدیم وارتباط کلاتمون شد ومن هرروز بیشتر وابستگیمو احساس میکردم بالاخره اینطوری کم کم رابطمون برگشت راستش از۲هفته قبل پیام دادنم شمع تراپی بازگشت هم انجام دادم که خیلی موثربود چون دست ودلم ب این کار نمیرفت ادمیم ک نمیخاسم غرورم له بشه خداروشکر جواب داد

فدای تو بشم انشاالله قسمت خودت ما ۸ماه دورشدیم ازهم بعدش من باالتماس وناله خودم باخودم حرف زدن تو وا ...

شمع تراپی چطوریه؟ واقعا جواب داد برات؟

شمع تراپی چطوریه؟ واقعا جواب داد برات؟

قطعا اول خواست خدابود که اینو به دلم انداخت انجام بدم چون من زیاد اعتقادنداشتم من خودم ادابش روکامل بلد نیستم فقط ۲تاشمع روشن میکردم سوره طا میخوندم تا خاموش میشد بارهامیخوندم تا شمع اب بشه تموم بشه ولی اداب اصلیش این نیست من بلدنبودم به یکی که بلده هم گفتم به نیابتم انجام بده خودمم برا دلگرمی میخوندم اینو