2777
2789
عنوان

برای برگشت معشوق چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 100 پست
اخه خیلی مغروره:( یعنی میگی منو فراموش کرده؟

فراموش‌ که نه

از یه جایی به بعد بی معنی میشه برگشتنتون‌ 

و اینم بدون تو دلتنگ اون آدم نیستی دلتنگ حسی هستی ک کنار اون داشتی

شاید دیگه این حسا برنگرده تغییر کرده باشه 

تو این دو سال هیچ تماسی باهاش نداشتی؟

پیام یا ریپلی استوری چیزی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه سر مناسبت یطوریهبهش پیام بده بگو حالت چطوره خواستم جویای احوال ی دوست قدیمی بشمولی اینم در نظر بگ ...

اول باید مطمئن بشم تو رابطه نیست ولی نمیدونم چطوری

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

اول باید مطمئن بشم تو رابطه نیست ولی نمیدونم چطوری

نمیشه فهمید واقعا

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

اخه خیلی لذت بخشه که ببینی حالت براش مهمه و چکت می کنه! پروفایلت باعث میشه غرورش رو بزاره و کنار و پ ...

بخدا لذتی نداره فقط بلاتکلیفی هست

اکس من شمارمو هنوز داره ۸ماهه کات کردیم 

تو این مدت اولین کسیه ک استوریامو‌ نگا میکنه هر از گاهی پیام میده دلم یجوریه‌ با اینکه دلتنگشم‌ بودنشو نمیخام دیگه

فراموش‌ که نهاز یه جایی به بعد بی معنی میشه برگشتنتون‌ و اینم بدون تو دلتنگ اون آدم نیستی دلتنگ حسی ...

چرا تا پارسال همین موقع ها باهم ارتباط داشتیم بعضی وقتا تلفنی صحبت میکردیم بعضی وقتا پیام میدادیم یا استوریمو ریپلای میزد ولی خب اونم قطع شد بینمون..

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

اسی ببخش وسط تاپیکت سوال کردم ان شاءالله دوباره اوکی بشید باهم عزیزم توکل کن به خدا🤍🥺

فدات بشم عزیزم

کلا از همه جا قطعش کنچک نکن اصلااااپیام ندهزنگ نزنپیگیر نباشگریه داری گریه کن، اما سمتش نروبندازش از ...

۲۴ ساعت دارم بهش فکر میکنم اینو چیکارکنم

چرا قطع شد؟اون نخاسته یا تو؟

نمیدونم یهو دیدم از پیجم انفالوش کردم شماره ی هموهم پاک کردیم

اینایی که گفتم انجام بدی اونم درست میشهبه خودت عشق بده به خودت اسیب نزنتو با ارزشی فقط کافیه اینو بف ...

بوس بهت 🩷

خیلی سخته واقعا تک ب تک چیزایی ک گفتی رو درک میکنم اولش خیلی سخت گذشت بهم خیلی ولی ارزششوداشت اون مرد مغروری ک پشت گوشی الان تو زندگی واقعی اون نیست انشالا زودتر مشکلاتتون رفع بشع بتونید ازدواج کنیذ من تا قبل ازدواجم هرروزم بغض وگریه بود