2777
2789
عنوان

نامزدم بهم میگه نظرت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 140 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری

حرفه ای بلده ؟

یکی از اطرافیان ما یکسره شغل عوض میکرد 

آخر سر مرغ فروشی با قرض باز کرد پروتئینی خیلی خوب گرفت 

مثلا اگر کاری بتونه شروع کنه که واسه خودش باشه 

یا پدرتون باهاش اتمام حجت کنه واسه کار 

چون گفته برو سرکار باهم شاغل شیم و زندگیمونو بسازیم ناراحتی؟یعنی مرد کلی کار کنه کل درامدشو بریزه به ...

واقعا درست میگی مرد چرا ۹ ماه حامله نمیشه و زایمان نمیکنه و بجه بزرگ نمیکنه که فشار از رو یه نفر برداشته بشه شرایط باید مساوی باشه

چون گفته برو سرکار باهم شاغل شیم و زندگیمونو بسازیم ناراحتی؟یعنی مرد کلی کار کنه کل درامدشو بریزه به ...

طرف تو ی کار نمیمونه وقتی 

مرد خودش هم باید تلاشگر باشه آخه 

الان منو نامزدم هر دو ۲۲ سالمه بیچاره شبا میره سرکار خوابیدن واسس شده آرزو اون وقت چندبار بهش گفتم برم سرکار کمکت کنم گفته نه ب خاطر کمک ب من نرو اگه خودت علاقه داشتی برو 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

واقعا درست میگی مرد چرا ۹ ماه حامله نمیشه و زایمان نمیکنه و بجه بزرگ نمیکنه که فشار از رو یه نفر برد ...

واییییییییی ویژگی‌های طبیعی رو با مسئولیت اجتماعی مقایسه میکنید😭😭😭😭 چون زن حامله میشه باید بخوره و بخوابه؟

۲۳ خونوادم عجله داشتن برم فقط

خانواده هم مقصرن ..‌باید آدمش کنی سنتون کمه اون هنوز عقلش نمیرسه اگه جات بودم حتما به کار ادمینی ای جیزی پیدا میکردم یواشکی تو خونه کار میکردم ولی بهش نمیگفتم تا موتورش روشن شه...بهش پول نده بگو لازم دارم پولمو پس بده

واقعا درست میگی مرد چرا ۹ ماه حامله نمیشه و زایمان نمیکنه و بجه بزرگ نمیکنه که فشار از رو یه نفر برد ...

عزیزم اگه قابل انتقال بود میتونستن بجاتون حامله شن یه حرفی بود

شما چرا بجای مردا دو سال نمیری سربازی؟😐