2777
2789
عنوان

نامزدم بهم میگه نظرت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 140 پست
بهش نگم تکه گاه خوبی نیستی یا بی مسئولیتی چیزی نگم در این باره؟زیاد نمیگه تا الان ۷ ماهه عقدم سه بار ...

اینو اصلا نگی بهش ها 

قشنگ وا میده میشینه سر جاش دیگه تکونم نمیخوره 

متاسفانه برجچسب بزنی بهش اگرم نباشه همون میشه

بگو من بهت اعتماد دارم برو‌جلو منم کمک میکنم دلشو کرم کن بره حلو

بالاخره خانه داری هم کمکه به پیش فت زندگی مگه کم کاریه

یکم بیش فعالی اینا نداره .عدم تمرکز؟؟

نه، اتفاقا درون گراست و بسیار آرام و کم حرف و ساکت

مشکل اصلی من خانواده همسرمن

کلا خانوادگی همینجوری هستن

و وقتی یکی شغل جدید می‌ره کلی تعریف می‌کنه که اره این خوبه بعد بقیه هم شغلشون رو عوض میکنن بعد دسته جمعی ورشکست میشن

تا الان بیش از ۵ بار ورشکست شدن در حد صفر

آدمم نمیشن

هر بار هم میگن این بار فرق میکنه

اگه دست و پای داداشاشش از زندگیمون جمع بشه مشکلتون حل میشه

الهم عجل لولیک الفرج

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه کلا کاری به نامزد استارتر ندارم کلی میگموگرنه بله قبول دارم این ادم پرو میشه اگه استارترم بره سرک ...

کار پخش مرغ 

مخالف کار کردن من نیس فقط نمیخواد من بهش کمک کنم ی مدت سرکار میرفتم حتی نپرسید چقدر گرفتی و حقوقتو چیکار کردی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

اونوقت نامزد من ظهر ی سر وایمیسته..شب تا ۱۲ شب درمغازه دنبال ی لقمه پول حلال🥲با این حال بازم اونقد ...

اره دقیقا هستن همچین پسرای زحمت کشی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

استاتر تو این موقع شب. بیدار میمونی صبح ساعت چند بیدار میشی؟؟؟

از وقتی عقد کردم خواب ندارم همش ذهنم درگیره خیلی دوست دارم خودمو عوض کنم هیچی برام مهم نباشه عزیزم اینم بگم ی مشکل دیگه هم هست 

مثلا من و نامزدم اکثرا دوتایی میریم بیرون مثلا جای دور زدنی خیابون و پارک و این چیزا ولی جای خوب  رفتنی میگه مامانمم بیاد میگم باشه ولی راضی نیستم من و نامزدم و مامانش میاد میریم بیرون چندین بااار شده با مامانش بریم بیرون.

ولیی تو این ۷ ماه ی بارم نشده با مامانم و من ونامزدم بریم بیرون.

تو روز پدر مراسم هست ی جشن بزرگه تو شهرمون  ب نامزدم گفتم عزیزم با مامان و خواهرام میریم جشن گفت باشه گفت مامانمم میارم منم خیلی ناراحت شدم اوالا جا نیس تو ماشین

دومن چرا اون مامانشو اوردنی من حرف خونواده م رو نمیارم 

یهههه باااار میخوام با خونواده خودم بریم جشن اینا شاید خوشم نمیاد مامانش با ما بیاد بلاخره هرکسی پیش خونواده خودش راحته اینو چجوری بهش بگم اه