2777
2789
عنوان

نامزدم بهم میگه نظرت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 140 پست
خیلی اذیت میشم همش کار نمیتونه پیدا کنه میره میگه خوشم نیومد عرضه نداره

خیلی شرایط سختیه دو روز دیگه میبینی اون نشسته خونه تو داری خرج خونه رو میدی 

من خودم موافقم زن و مرد ب هم کمک کنن تو زندگی ولی درصورتی که مرد واقعا تلاشگر باشه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واییییییییی ویژگی‌های طبیعی رو با مسئولیت اجتماعی مقایسه میکنید😭😭😭😭 چون زن حامله میشه باید بخوره ...

نمیگم بخوره و بخوابه ولی نفقه گردن مرده باید بتونه خرج زن و بجه بده نمیتونه زن نگیره خب ...یه سری آقایون مثل شوهر اسی بهش رو بدی از تو خونه و ولگردی نمیتونی جمعش کنی نمیشه که اسی بره سرکار خرج آقا رو بده بعد بیاد خونه ریخت و پاش شوهرشو جمع کنه و بچه بیاره و بزرگ کنه و همه جی هم گردن خودش باشه مرد باید مسئولیت زندگی رو بپذیره زن هم اگر خواست و تمایل داشت بره سرکار ولی نه این که لنگ خرج خورد و خوراک باشن زن بتونه مس انداز کنه جمع کنه یه چیز بزرگ بخره طلایی ماشینی چیزی زندگی ای که مرد راکته پیشرفت نداره

داغون

به نظرم یکم تحت فشار قرارش بده و توی پیدا کردن شغل و استعدادش کمکش کن از یه طرف دیگه ام هندونه بزار زیر بغلش که تو زرنگی فلانی شاید جواب داد..شرایط خیلی سخت شده ولی ایشونم باید بتونه از پس حداقل ها بربیاد ..در طول رفت آمد خرجی هم میکنه برات؟

طرف تو ی کار نمیمونه وقتی مرد خودش هم باید تلاشگر باشه آخه الان منو نامزدم هر دو ۲۲ سالمه بیچاره شبا ...

نه کلا کاری به نامزد استارتر ندارم کلی میگم

وگرنه بله قبول دارم این ادم پرو میشه اگه استارترم بره سرکار 

نامزدت مخالفت میکنه چون تو ایران و اکثر جاها اینطوری جا افتاده کار فقط مال مرده و حتی بعضیا اجازه کار به زنشونو نمیدن😐

ولی درستش این جفتشون برن

تورم و گرونی انقد زیاده که یه نفر تنها کار کنه سخته

جدای از این زن دستش تو جیب خودش باشه خیلی بهتره

تا بعد اینکه خواست بچه بیاره

بعدش که بچه بزرگ شد خودش تصمیم میگیره کار و پیشرفت مالیو انتخاب کنه یا وقتشو برای تربیت بچه بزاره فقط

اگه نامزدت ازت کمک نمیخواد و تنهایی از پسش برمیاد که هرکار خودت دوست داری بکن

کارش چیه که شبا میمونه؟

حالا هی طرف مردا رد بگیرین و بگین زن بره سرکار به چشم مرد تن پرور ندیدین یه فامیل داریم پسرش ۳۰ سالشه بخدا از صبح تا شب تو خونه توو گوشیه نه سرکار میره نه هیچی گیر داده زن میخواد آقا یه دختر خودش پیدا کرده ماهی ۳۰ تومن درآمد دخترس میگه همینو برام بگیرین میتونه برا سرکار ک اون بخوره بخوابه تازه به همون دختره هم خیانت کرده رفته با دوست دختره ام دوست شده...مرد باید بره سرکار 

خانومای عزیز دوست دارین برین سرکار برین ولی مردا رو ک ون گشاد نکنین