2777
2789
عنوان

هم از شوهرم ناراحتم هم دلم براش تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 68 پست

منم عقدم 

اتفاقا منم قهرم🤣 

و بنظرم زیاد قهراتو طولانی نکن براش عادی میشه 

خیلیم آویزونش نباش همیشه هم در دسترسش نباش ک خیلی سرس گیج نره 🤭

در هر شرایط احساسی بودی منطقی تصمیم بگیری ب نفعته 🤗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما تو عقدیم شبا به بهانه اینکه از تاریکی میترسم بیدارش میکنم نصفه شب ، انقدررررررر حال میده🤣

عزیزم الهی خوشبخت باشین .همیش به این فکر میکنم یه روزی باید بخاطراین ازش حلالیت بگیرم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
من توام یا تو منی😔

خیلی ناراحتم باوجوداینکه یه بچه داریم مثل ادمایی که باهم نامزدن زندگی میکنیم باورت نمیشه اگه بگم هنوزم مثل اون موقع برااومدنش به خونه برنانه ریزی میکنم انقدر که نمیبینمش اونم اگه بچم بیدار نباشه وگرنه باید وقتمونو بااون بگذرونیم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
عزیزم الهی خوشبخت باشین .همیش به این فکر میکنم یه روزی باید بخاطراین ازش حلالیت بگیرم

مرسی خوشگلم همچنین

من غیرمستقیم خودش گفت که خیلی از این کارم خوشش میاد، تو هم مطمئن باش خوشش میاد

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

من جات بودم بیدارش میکردم

از دستش ناراحتم اونم میدونه ناراحتم ولی دلیلشو نمیپرسه میگه خسته شدم ازاینکه سرسنگین میشی ولی دلیلشو نمیگی. خب اونم خیلی خنگه که یا نمیفهمه یا خودشو میزنه به نفهمی

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
اینجوری میگین آدم دلش شوخر میخواد🥲😂

شوهر فقط بوس و بغلش خوبه🤣

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
از دستش ناراحتم اونم میدونه ناراحتم ولی دلیلشو نمیپرسه میگه خسته شدم ازاینکه سرسنگین میشی ولی دلیلشو ...

مردا کلا خنگن

همین الان بیدارش کن عشوه بیا چمیدونم یکاری کن برید رو کار، برای من همیشه جواب میده

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

شما چرا قهرین

من و شوهرم خیلی هم و دوس داریم از عشق زیاد دعوامون میشه🤣

دعوا ک میگم تقریبا ۱ماه تا ۱ماهو نیم طول کشیده( قهر قبلیمون) واسه همین بهت میگم نزار طولانی شه ولی خب خیلیم بهش رو نده پرو نشه مردا نباید ازت تقطه ضعف بگیرن 

من خودم خیلی ادم گرفته و مغرور و تقریبا منطقی ایم واسه همین قهرا طولانی میشه 

ولی خب همیشه شوهرم ک میاد ناز میکشه 🤣

ولی زندگی همینه  حتی اخلاقای بد شوهرت و قبول کن اینجوری کمتر اذیت میشی😅